SRETAN NAM 10. ROĐENDAN!

iPazin portal na današnji dan (16.5.) slavi 10 godina svoga postojanja. Na taj je dan prije 10 godina registrirana www.ipazin.net domena i to uzimamo kao rođendan iPazin portala.

iPazin je osnovan prije 10 godina u Radioklubu Pazin, a na projektu su tada sudjelovali Tomislav Čubrić kao idejni začetnik, te Marko Pernić, Hrvoje Horvat, Marko Češić i Andrej Balde. Od tada pa do danas iPazin djeluje prevenstveno na dobrovoljnoj aktivnosti trojice urednika u nastojenju da građanima Pazina i okolice pruže objektivne i nepristrane vijesti, informacije te zanimljivosti o gradu.

iPazin je tako postao najposjećeniji web Pazina i šire okolice sa preko 30 tisuća posjeta svakog mjeseca i sa gotovo 4 tisuće prijatelja na Facebook stranici iPazina. Te brojke rastu iz mjeseca u mjesec i upravo nam to daje motivaciju za daljnji rad na portalu.
Ovom prilikom zahvaljujemo svim prijateljima, posjetiteljima, suradnicima, te suradničkim portalima na podršci kroz ovih 10 godina!

Augustin Ravnić
Glavni urednik iPazin portala

13 komentara na “SRETAN NAM 10. ROĐENDAN!”

 1. Dario napisao:

  Čestitke!!!

 2. cesko napisao:

  10! ideš đurđa! Sretan rođendan iPazinu! I veliko bravo za Tometa koji je započe tu ideju kada portala baš i nije bilo, a drži se i dan danas. Čestitke i svima koji su radili na portalu sve ove godine. Lijepo se je sjetit onih trenutaka.. prve vijesti povučene na Index i članci sa preko 4000 čitanja, pa Vidi Top 100 nagrada, iPazin Party u Magnusu, postavljanje ipazin,net kao homepage na sve moguće kompjutere po školama, faksevima, istarskom… živio ti meni 100 godina! ;-)

 3. Damned2b3 napisao:

  Čestitke, samo tako dalje ;).

 4. gogz napisao:

  cestitke ekipi ipazina! :)

 5. sf napisao:

  Sretan Vam 10-ti rođendan :)

 6. ProMusic napisao:

  Čestike za 10-ti rođendan. Respektabilni su podatci o posjećenosti i sigurno ponešto govore o kvaliteti portala. Lijepo je imati mjesto gdje se može izraziti osobno mišljenje. Još jednom ČESTITKE !!!

 7. Balde napisao:

  kad i di je festa? :)

 8. Livio Dolgoš napisao:

  Čestitke svima onima koji su zaslužni da doživi 10-tu..!!!

 9. Toni napisao:

  Hepi rojdej!

 10. sretno! napisao:

  Da nije bilo ipazina povijest pazina bi tekla drugim kolosijecima. nije nešto, ali bolje je. :-) Sretno još barem deset. Zaslužili ste.

 11. Gideon napisao:

  Čestitam! :)

 12. maslina napisao:

  sretan!! bilo je tu još nekoliko legendi… treba se sjetit aaa, gallardo… ako znate još nekog… :D da se sjetimo i njih na današnji dan.. ipak su ljudi koji ovdje komentiraju zaslužni da je iPazin u određenim trenucima bio provokativan, poticao pokretanje aktivnosti… itd…

 13. kj napisao:

  sretno! budite tako dobri i dalje :-)

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.