Stanarima predaja ključeva pazinskih POS-ovih stanova već za mjesec dana

2U svoj novi dom vlasnici stanova poticane stanogradnje u Pazinu mogli bi već krajem ovoga mjeseca. Građevinski radovi su dovršeni desetak dana prije roka. Čeka se još samo etažiranje nakon čega slijedi podjela ključeva.

8 komentara na “Stanarima predaja ključeva pazinskih POS-ovih stanova već za mjesec dana”

 1. kmp napisao:

  super pozicija za slušat koncerte ;)

 2. 45rt88 napisao:

  Najružnija zgrada koja se napravila u Pazinu u posljednjih 25 godina. Pa dajte za promjenu nekom drugom da se u Pazinu konačno napravi neka lijepa zgrada. Ionako se malo gradi i onda se napravi ovo. Ovakve bezidejno-nezanimljivo-sterilne zgrade nam dodatno naružuju ionako već vizualno izmrcvaren grad užasnim arhitektonskim rješenjima iz doba bratstva i jedinstva.

  1. Anonimno napisao:

   Dajte već jednom neka pazinsko građevno gradi, a komunalno da dela svoje delo.

  2. muha napisao:

   Zanimljivo, skoro svi s kojima san razgovara su rekli da ispala jako dobro, pogotovo u usporedbi s nekima u Rovinju koje liče na vojarne od prije 30 godina.
   Osim tega, ovo nije prilika za dizajnerske ekstravagancije niti ocjenjivanje ljepote, nego prilika da si određen broj obitelji riješi stambeno pitanje po relativno povoljnoj cijeni. To tako treba gledat i u temu kontekstu je to pun pogodak.

   1. 45rt88 napisao:

    Bez uvrede ali ovo je tipično razmišljanje nekog koji je većinu svog životnog vijeka proveo u prošlom sustavu. Ajmo onda radit vojarne i 4 gola bijela zida i to će nam biti najveći domet.
    Ne kažem da treba ići u ekstravaganciju. Možemo učiti i iz prošlosti. Zgrade iz doba Austrougarske su bile puno ljepše i oku ugodnije a da za to nije trebao ni dodatni trošak ni ne znam kakve egzibicije prilikom gradnje. Pa ne rade se zgrade svaki dan da se na njih ne bi trebalo obraćati pažnju kako će izgledati. To je toliko glupo i primitivno razmišljanje. Da se je malo poigralo sa življim bojama, da se je pročelje samo malo izbacilo, razvelo po nekim zanimljivijim linijama, zgrada bi odmah bila ljepša i oku ugodnija. Ali naravno, to mora netko znati napraviti. Uz to taj netko mora imati veze jer inače zna se da ne se može samo tako dobiti takav posao. Dok istovremeno mladi nadareni pazinski arhitekti i arhitektice moraju raditi procjene energetskih učinkovitosti, dosadnu papirologiju za legalizaciju i slične nekreativne stvari.
    Osobne me nije briga za Rovinj. Ali da, i tamo se radi svašta, pogotovo oni POS-ovi na ulazu s lijeve strane… izgledaju ko bungalovi na kat.

    1. muha napisao:

     Sve to stoji, samo mi reci koliko bi to koštalo više i da li bi ti isti stanari bili voljni tu ljepotu više platiti. To je poanta.

 3. Alex napisao:

  Imam obitelj koja ukljucuje troje djece, dva psa i macku a nude mi da kupim dvosoban stan u centru grada na glavnoj cesti u zgradi iz koje slusas klub mladih (ne treba bit koncert da ih se cuje) i btw imas isparavanja sa benzinske stanice. Uzas. Kad su radili anketu di da se izgradi POS, ja sam glasala za okolicu grada, zato sam i odustala kada su nam ovu opciju ponudili (prije tocno tri godine)

  1. stanar napisao:

   Anketu od 10-tak pitanja je komunalni odjel Grada Pazina analizirao oko 2 godine, nakon čega su po prvi puta kontakirali zaniteresirane, a njih 40-tak je ispunilo anketu. Toliko o efikasnosti.

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.