Stancija Pataj dobiva nazive ulica

Stancija PatajRastuće pazinsko naselje Stancija Pataj-Maršeti razdijelit će se na tri glavne i veći broj manjih ulica, prijedlog je komisije za imenovanje ulica Mjesnog odbora Stari Pazin. Od sjevera prema jugu, tri glavne ulice zvale bi se Patajeva, Kanuž i Maršetska, a ostale, manje od zapada prema istoku: Brajdica, Križ, Guščja, Kružna, Vrtna, Brig, Dragovac, Stankova, Mečarska i Sovina.

Na preksinoćnjoj sjednici vijeća MO-a dogovoreno je da će se sazvati zbor građana prije upućivanja konačnog prijedloga komisiji.

Razmatrane su primjedbe odbora na izmjene i dopune GUP-a grada Pazina, na što je gradonačelnik Neven Rimanić ustvrdio da će se dodatne primjedbe moći predložiti posredstvom gradskih vijećnika. Raspravljalo se i o broju odvodnih crpnih stanica. Klaudio Sinković postavio je pitanje proširenja prostorija Mjesnog odbora koje bi mogli koristiti mladi te ukazao na potrebu izgradnje nogostupa od naselja Stari Pazin do Stancije Pataj te zapitao u kojoj je fazi izgradnja javne rasvjete na toj stanciji. Komunalni pročelnik Danijel Maurović odgovorio je da će se u prvoj fazi postaviti dvadesetak rasvjetnih tijela, za što je natječaj u tijeku.
Zlatko Jurman predložio je postavljanje prometnih znakova i usporivača prometa na opasnoj cesti kod staropazinskog marketa, a Franko Grubiša ukazao je na potrebu izgradnje javne rasvjete na prometnici od Štranjge do Starog Pazina.
Zbog opsežnog materijala programa plana izgradnje i prioritetnih ulaganja za 2008. godinu, koji je predstavio predsjednik vijeća MO-a Vladimir Družeta, dogovorena je dodatna sjednica odbora.

Glasistre.hr

4 komentara na “Stancija Pataj dobiva nazive ulica”

 1. broj1 napisao:

  za mene su oni DEDINJE II

 2. broj2 napisao:

  e da smo barem dedinje

 3. Anonimno napisao:

  pazite za rasvjetu da bude ekološka

 4. Anonimno napisao:

  ni vrag da cemo dobit rasvjetu od stranjge do st.pazina???onaj ki je postavlja rasvjetu je bija jako “pametan” kad je stavija rasjvetu 50 m od raskrsnice,pa pole preskocija nekih 500m da bi nastavija opet s rasvjetonč.biserno kako da ne…

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.