Stipendije studentima za 2010./2011. godinu

Grad Pazin je za 2010./2011. godinu stipendije dodijelio sljedećim studentima: Katarini Ferenčić, Eleni Frančin, Marti Šerman, Mateu Paulišiću, Manuelu Milohaniću, Ljiljani Jevtić, Snježani Jevtić, Jasmini Antolović, Dori Krsnik, Marjenu Ferenčiću, Mirku Petrinčiću, Eleni Budak, Petri Ferenčić, Petri Živković, Maji Rabac, Ines Belac, Nataši Miletić, Nevi Ljuština, Ivi Gortan i Anji Braković. Čestitamo!

Cijeli zaključak i rang listu pogledajte ovdje.

pazin.hr

8 komentara na “Stipendije studentima za 2010./2011. godinu”

 1. ime napisao:

  Da mi je samo znat gdje je u natječaju pisalo da se dodatni bodovi dobivaju po preporuci škole (i za što ih je to škola preporučila) kao i potvrdi zavoda za zapošljavanje.

 2. ime napisao:

  hahahahahah
  deficitarna su 3 studenta informatike

 3. di napisao:

  Mislim stvarno…da je jedna ili dvije dobila takvu preporuku škole, ali njih čak 5 na tako mali broj dodjeljenih stipendija!!! Znam da su školi sigurno sve te cure (i dečki) drage, ali čemu onda natječaj?! Mogla je jednostavno škola reći tko sve zaslužuje stipendiju i gotovo! Da se ostali niti ne gnjave s papirima.

  I još jedno pitanje.Većina ljudi na listi (koji su dobili stipendije) će, kao i obično, dobiti neku drugu, bolju stipendiju i odreći će se ove. Što će se onda desiti s tim stipendijama?! Hoće li se dodjeliti idućima na listi redom ili će otići nekome u džep?!

  Hvala

 4. joh napisao:

  hahahaha

  je barem 400kn ta stipendija? i 50kn za prosjek iznad 4,5?nagrada za mukotrpno učenje 5 dodatnih ručka u menzi!

 5. preporuka napisao:

  Čitam sad ovaj natječaj: http://www.pazin.hr/index.php?id=112,943,0,0,1,0 i ne mogu naći dio gdje se navodi preporuka škole? Ima li još negdje to napisano?

  1. ime napisao:

   Pridružujem se pitanju sa još jednim.
   Gdje u natječaju gdje piše: po preporuci zavoda za zapošljavanje?

 6. ajdebjezhi napisao:

  Hahaha dragi moji. Zaista ste naivni. Zar ne vidite da su to odbojkašice. Javna je tajna da se škola dogovorila s gradom da će one dobiti stipendiju. Ja predlažem da škola iz svojih prihoda
  osnuje svoju zakladu pa da si sama financira svoje simpatije. Molim pogledajte tko je predsjednijk komisije. Kadija te tuži, Kadija te sudi. Hahaha … Ali što je najbolje, u gradu nitko (tako sam čuo) nezna objasnitii ovogodišnji fenomen 1 zvjezdice (šta je to čin niže klase ili više, nije mi jasno,ali čuo sam
  navodno da su te cure strahotno inteligentne, možeš mislit kako smo mi ostali glupi…

  1. Boro napisao:

   Može malo detaljnije i više konkretnije o ovome?

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.