Stjepan Gabrić i dalje na čelu pazinskog HDZ-a

Stjepan Gabrić, aktualni predsjednik pazinskog gradskog vijeća, ponovno je izabran za predsjednika gradske organizacije Hrvatske demokratske zajednice na mandat od četiri godine.

Na izbornoj skupštini pazinskog HDZ-a održanoj u petak u hotelu “Lovac” Gabrić je dobio 28 glasova članova stranke. Jedini rival mu je bio dosadašnji državni tajnik i HDZ-ov kandidat za pazinskog gradonačelnika na proteklim izborima (osvojio 42,55 posto) Ivan Bubić za kojeg je glasalo 23 članova stranke, dok je pet listića bilo nevažećih. Ukupno je bilo pozvano 90 članova, a odazvalo se njih 56-ero. “Htjeli smo da izbori za gradsku organizaciju budu maksimalno po propisima, transparentni i u tome smo uspjeli. Mislim da možemo biti primjer drugim stranačkim organizacijama kako organizirati izbore”, kazao je reizabrani predsjednik Gabrić.

Uz Gabrića u novom sastavu Gradskog odbora su Martin Ferenčić, Tomislav Ferenčić, Ivica Franković, Manuela Ilić, Domagoj Užić, Ivan Bubić, Marija Ivić-Kačan, Viktor Lakoseljac, Stanko Mališa, Nikola Maslać i Viktor Udovičić.

Tročlani nadzorni odbor čine Zdenko Paulišić, Vladimir Rusac i Mario Lončar. Čak 29 izaslanika odabrano je za izbornu županijsku skupštinu HDZ-a koja će se održati 27. travnja, a Stjepan Gabrić za izaslanika na 15. Općem saboru HDZ-a.

Glas Istre

1 komentara na “Stjepan Gabrić i dalje na čelu pazinskog HDZ-a”

  1. alen napisao:

    znači, IDS je diobio i izbore u HDZu…

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.