Stolni tenis: Pazinski stolnotenisači uspješni na”Lovrečevi 2014.”

stolni_tenis_lovrec_2014U subotu 9.8.2014. godine u sportskoj dvorani Osnovne škole Joakima Rakovca u Svetom Lovreču u odličnoj organizaciji stolnoteniskog kluba Sveti Lovreč održan je stolnoteniski turnir povodom Dana Općine Sveti Lovreč “Lovrečeva 2014.”. Turnir je okupio preko 30 učesnika iz Umaga, Višnjana, Poreča, Nove Vasi, Pazina, Pule, Zagreba i Svetog Lovreča.

U kategoriji najmlađih kadeta 1. mjesto osvojio je Mateo Šušljik (Poreč) koji svojim protivnicima nije prepustio niti jedan set, 2. mjesto zauzeo je Gabriel Sošić (Kanfanar) dok 3. mjesto dijele Antonio Matošović (Kanfanar) i Sani Kahteran (Sv.Lovreč), 5. mjesto zauzeo je David Čakanj (Mađarska) koji je ujedno i proglašen za najmlađeg učesnika turnira. David ima samo 6 godina.

U kategoriji kadeta sjajne igre i odlične mečeve gledali smo jučer u sportskoj dvorani u Lovreču. Iako je konkurencija bila dosta jaka odličnu igru prikazao je mlađi kadet Svetog Lovreča Johannes Karlo Antolović koji je u finalu deklasirao Lovru Zovka (Zagreb) s 3-0, 3. mjesto dijele Leon Španić i Marino Augustinović (oba Poreč).

U kategoriji seniora i veterana najviše odličja osvojili su stolnotenisači iz Pazina.Nije se desilo iznenađenje te je pobjednik “Lovrečeve 2014.” Jakovetić Branko koji je u finalnom dvoboju pobijedio Branimira Horvata iz Pazina s 3-1, a 3. mjesto podijelili su Denis Glavinić i Karlo Fabris (oba Pazin).

iPazin.net

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.