Stolni tenis ponovo u Pazinu

2Nedavno su u Svetom Lovreču na stolnoteniskom turniru povodom Dana grada sudjelovali i stolnotenisači iz Pazina. Po prvi puta poslije 1991. godine kada je najstariji stolnoteniski klub STK “Puris“ Pazin prestao sa radom zbog pomanjkanja prostora za treninge.

Jedan od najboljih Pazinaca Karlo Fabris koji je igrao u STK „Puris“ Pazin (osnovan 1949. godine) davne 1983. godine te sudjelovao na mnogim turnirima po Hrvatskoj i Sloveniji dokazao se je u Svetom Lovreču i kao veteran.

Sa njim su u Lovreču bili i nešto mlađi Kristijan Lukež i Denis Glavinić. Predsjednik Stolnoteniskog saveza Istre, Stjepan Lukačić ima veliku želju da se najstariji klub u Istri ponovo aktivira u Pazinu i zato je obećao svu tehničku pomoć.Prvi kontakti su odrađeni sa još nekoliko bivših igrača kao i sa sportskim entuzijastom Đovani Marionom te tajnikom Sportske zajednice Pazina Armandom Lušetićem, koji bi pomogli klubu.

Prvi ozbiljniji korak će biti da seniori prijave ekipu za 2. Hrvatsku stolnotenisku ligu koja će poćeti krajem devetog mjeseca. Kako se predviđa i nova sportska dvorana do kraja 2014. godine klub će odmah organizirati upise u stolnotenisku školu početnika.

Na slici s turnira u Ljubljani .Stoje: Edi Rimanić, Alen Šen, Igor Vuković i Alen Pavlov; čuće: Karlo Fabris, Momir Cvejić, Mauro Nadešić.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2023.