Stravično peterostruko ubojstvo u Puli

PištoljVečeras se kako piše Barkun.hr oko 19 sati u Puli dogodilo stravično peterestruko ubojstvo u Rohregerovoj 33. Prema neslužbenim informacijama, ubojica Damir Voschion metkom u glavu smaknuo je svoga brata Deana, njegovu ženu Natašu te njihovo dvoje djece – dvomjesečnog dječaka te 7-godišnju djevojčicu. Potom je iz pištolja ustrijelio i svog oca. Pobijenu obitelj su, navodno, za stolom našli susjedi.

Ubojica se nakon zločina sam predao policiji. Saznajemo kako se Damir Voschion kraće vrijeme bavio boksom ali je zbog ozljeda morao prekinuti treninge. Istražni sudac Svetislav Vujić, državni odvjetnik Vlado Sirotić i načelnik Krim policije Dragutin Cestar su na mjestu tragičnog događaja.

Vujić je kratko rekao kako motivi ovog, u Puli, nezabilježenog zločina “leže u obiteljskim razmiricama”. Obitelj Voschion u Rohregerovoj je imala obiteljsku kuću u kojoj je u prizemlju živio otac, ubijeni brat s obitelji imao je stan na prvom katu dok je ubojica živio na katu iznad. Prema prvim pričama šokiranih susjeda obitelj je bila mirna i nikad prije nije bilo incidenata.

Čini se da je ubojica u Deana pucao na samim ulaznim vratima tako da je susjeda zamijetila “čovjeka kako leži na ulazu” i otišla provjeriti zovući hitnu. Kada je shvatila da Dean leži mrtav pozvala je supruga koji je potom, u kući, zatekao prestrašan prizor. Iako još u šoku pokušao je rekonstruirati stravičnu sliku koju je zatekao – mama Nataša ležala je na kauču pogođena metkom u glavu, beba u bijelom je bila u njenoj blizini dok je sedmogodišnju djevojčicu njen ujak i ubojica vjerojatno prekinuo u pisanju zadaće. Otac je, prema njegovoj priči, ubijen u svom stanu.

Na mjesto tragičnog događaja, izbezumljen od bola, došao je i otac ubijene Nataše koji neprestano ponavlja kako hoće vidjeti svoje dijete… Policija ga ne pušta u stan jer očevid još uvijek traje.

Barkun.hr

[youtube Jy9lX21bo0c&NR]

Izvor snimke TV Nova

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2023.