Studija utjecaja na okoliš Autoceste A8

cesta_ivoli.jpgDanas će se u Spomen domu u Pazinu, Šetalište pazinske gimnazije 1, s početkom u 17:00 sati, održati javno izlaganje o Studiji utjecaja na okoliš za zahvat Autocesta A8 dionica Rogovići- Matulji.

Javno izlaganje održava se u sklopu javne rasprave koja je objavljena u Glasu Istre, a traje od 18. ožujka do 18. travnja 2011. godine. Koordinator javne rasprave je Upravni odjel za održivi razvoj Istarske županije, Odsjek za zaštitu prirode i okoliša, a javnu raspravu provode: Upravni odjel za komunalni sustav, prostorno uređenje i graditeljstvo Grada Pazina, Upravni odjel za gospodarenje prostorom Grada Buzeta, Jedinstveni upravni odjel Općine Cerovlje i Jedinstveni upravni odjel Općine Lupoglav.

Jedna cjelovita Studija i 2 (dva) Sažetka za javnost biti će dostupni javnosti u: gradu Pazinu u holu Spomen doma, Šetalište pazinske gimnazije 1, sali za sastanke Grada Buzeta u Buzetu, II istarske brigade 11, prostorima Općine Cerovlje u Cerovlju, Cerovlje 12 i prostorima Općine Lupoglav u Lupoglavu, Lupoglav 17, a sažetak za javnost i u ulaznom holu sjedišta Istarske županije u Puli, Flanatička 29 . Osim toga cjelovita Studija i sažetak za javnost objavljeni su na službenim web stranicama Istarske županije, Grada Pazina, Grada Buzeta, Općine Lupoglav i Općine Cerovlje.

Svi zainteresirani mogu svoja mišljenja, prijedloge i primjedbe na Studiju upisati u knjige primjedbi koje se nalaze uz izložene studije ili dostaviti u pisanom obliku zaključno s 18. travnja 2011. godine na adrese:
• Grad Pazin, Upravni odjel za komunalni sustav, prostorno uređenje i graditeljstvo, Družbe Sv. Ćirila i Metoda 10, 52000 Pazin
• Grad Buzet, Upravni odjel za gospodarenje prostorom, II. istarske brigade 11, 52420 Buzet
• Općina Cerovlje, Jedinstveni upravni odjel, Cerovlje 12, 52402 Cerovlje
• Općina Lupoglav, Jedinstveni upravni odjel, Lupoglav 17, 52426 Lupoglav

Mišljenja, prijedlozi i primjedbe koji ne budu dostavljeni u roku i ne budu čitko napisani neće se uzeti u obzir u pripremi izviješća o javnoj raspravi.

pazin.hr

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.