Subotnja večer “RIM-a 2010.” protekla u znaku glazbe i mode

rim2008_01.jpgU subotu je na pazinskom Trgu slobode održana jedna od najvećih pučkih fešti u središnjoj Istri. Tradicionalna manifestacija „Rim“, koju Pazinjani svake godine obilježavaju 2. kolovoza ove je godine premještena za vikend, što je sigurno doprinijelo većoj posjećenosti. Večer je protekla u znaku mode i glazbe.

Na vrlo dobro popunjenom Trgu slobode, u organizaciji Agencije Sandra i Udruženja obrtnika Pazin održano je nekoliko manjih modnih revija. Pozornicom su prodefilirale manekenke i manekeni u odjeći renomiranih brendova, prikazujući odjela, vjenčanice, cipele, večernje haljine, sunčane naočale, itd. Između pojedinih revija na pozornicu je uskočila i otpjevala poneki hit mlada pazinska pjevačica Mirta Krsnik. Program je vodio Mario Battifiaca koji je svojim dosjetkama i šalama zabavljao pomalo uspavanu publiku.

Za dobru plesnu zabavu pobrinuli su se Jozefina i Trio rio, te glavna zvijezda večeri Luka Nižetić koji je raspjevao i rasplesao naročito ženski dio publike. U hladnom Pazinu u subotu se očekivano okupilo mnoštvo ljudi. Temperatura zraka koja se spustila i ispod 12 stupnjeva mnogim ljudima željnih dobre zabave nije smetala. Završna večer „Rima 2010“ stavila je točku na i u bogatom programu pripremljenom ove godine. Valja napomenuti i da je u sjeni uspješno održane manifestacije „Pazin Gastro 2010.“ koja je ove godine bila humanitarna, u drugoj humanitarnoj akciji Društva „Naša djeca“ sakupljeno 8 500 kuna namijenjenih uređenju njihovih prostora u bivšoj vojarni.

barkun.hr

1 komentar na “Subotnja večer “RIM-a 2010.” protekla u znaku glazbe i mode”

  1. aaa napisao:

    sva sreca da ste spomenuli james cannona and the sinnerse koji su po kvaliteti daleko iznad nizetica, jozefine i takovih…

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.