U subotu u Pazinu proslava naslova prvaka i 29. rođendana Legije

Navijačka skupina „Plava Legija“ poziva sve građane i građanke na posljednju ovogodišnju utakmicu Četvrte lige između Pazinke i Funtane, koja će započeti u subotu 3. lipnja 2017. godine u 17,30 sati.

Sat vremena prije utakmice organizirat će se skupljanje navijača u Parku narodnog ustanka, napravit će se krug po gradu i pozvati građane da dođu na Gradski stadion, kako bi proslavili zajedno ovogodišnje osvajanje naslova prvaka. Nogometni klub Pazinka ove je godine, potpomognut navijačima, napravio podvig ravan NK Rijeci, te je u svom povratničkom nastupu u Četvrtoj ligi koji obuhvaća Istru, Kvarner, otoke i Liku, nekoliko kola prije kraja uvjerljivo osigurao titulu prvaka. Uspjeh je time veći što je to učinjeno s igračima mahom poniklih ili vezanih za klub, uz minimalna pojačanja, te usprkos brojnim ozljedama, pokazali ustrajnost u radu i sportski inat, koji je rezultirao ovim izvanrednim uspjehom. Prilika je to i za proslavu 29. rođendana navijačke skupine „Plava legija“ koja je osnovana 1988. godine , te je trenutno jedna od brojnijih i glasnijih skupina istarskog poluotoka.
Poslije utakmice predviđena je fešta, te druženje igrača, prijatelja kluba i navijača te pozivamo sve građane da nam se pridruže.

PLP / BLP

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.