Suosnivač Googlea već stigao u Istru

2Lawrence Larry Page, američki informatičar i poduzetnik, suosnivač Googlea i 20. najbogatiji čovjek na svijetu koji bi sutra trebao biti u Motovunu na vjenčanju svog šogora, navodno je smješten u Buzetu, u starogradskom boutique hotelu Vela vrata ili obližnjoj istoimenoj vili, vijest je koja se strelovito proširila gradom, no za sa sada bez pokrića.

Tako barem tvrdi direktor hotela Vela vrata Marijan Ritoša.

– Nemamo gosta s tim imenom i prezimenom niti rezervaciju na njegovo ime, izjavio je Ritoša.

U hotelu i obližnjoj vili doduše imaju američke goste, najbližu rodbinu i uzvanike na vjenčanju. Dio ih je, doznajemo, smješten i u buzetskom hotelu Fontana u novom dijelu grada, u vilama u Sovinjaku te u Motovunu.

No, informacija da će Page na vjenčanje čekati u Buzetu ipak bi se mogla pokazati točnom. Neslužbeno doznajemo da se u vili Vela vrata u starogradskoj jezgri Buzeta, više od 200 godina staroj, renoviranoj i luksuzno opremljenoj kući s bazenom, uz samu župnu crkvu, već nalaze mladoženjine sestre Pageova supruga Lucinde Southworth i glumica i manekenka Carrie Southworth, pa je za očekivati da bi im se vrlo brzo mogao pridružiti i sam Larry Page.

Očevici tvrde da je on već stigao u Istru te da su ga u utorak poslijepodne vidjeli na kavi na jednoj od motovunskih terasa. Upravo se iz Motovuna proširila priča da je on smješten u okolici i to upravo u Buzetu.

glasistre.hr

Page sletio u Zagreb u utorak

Na zagrebački je aerodrom potpuno nezapaženo prekjučer prijepodne sletio boeing 767 u vlasništvu tvrtke Blue City Holdings iz Oklahome. Riječ je o avionu kojim inače lete dvojica suosnivača Googlea Sergij Brin i Larry Page, javlja Dnevno.hr.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.