“Sutra (ni)je novi dan” u Pazinu

Zagrebački Teatar Exit ponovo igra u Pazinu. Nakon niza legendarnih predstava poput Izbacivača, Kauboja, Njuški ili Shakesperaea na Exit, Kazalište koje je sinonim za glumačku i redateljsku virtuoznost donosi nam svoju novu uspješnicu Sutra (ni)je novi dan. Predstavu možete pogledati u pazinskom spomen domu u četvrtak, 27. listopada, s početkom u 20 sati.

Sutra (ni)je novi dan je prava exitovska predstava, o običnim ljudima, njihovim dvojbama i strahovima, o teškoći ostvarivanja odnosa s drugim… o ljudima kojima se dogodio život onako kako nisu željeli, o teškoćama da se krene u novi dan s nadom i vjerom, o pokušajima da se pobjegne i izbavi od traumatične prošlosti, da se spasi od nepodnošljive sadašnjosti i od potpuno neizvjesne budućnosti…

Na tragu svoje autorske uspješnice Kako misliš mene nema (odigrane preko 250 puta) Teatar Exit predstavlja novu predstavu ovjenčanu festivalskim nagradama za najbolju predstavu u cjelini i najuspješnija glumačka ostvarenja (37. Dani Satire, festival Zaplet 05, Mostarsko ljeto…).

Uloge tumače Iskra Jirsak, Mirela Videk i Zoran Pribičević.
Režija: Ivica Boban.

POU Pazin / iPazin.net

© iPazin.net portal 2001. - 2024.