Sutra u Pazinu: Humanitarni koncet ‘Istra biskupu Dragutinu Nežiću’

Humanitarni koncet ‘Istra biskupu Dragutinu Nežiću’ povodom 70. obljetnice uspostave Pazinske administrature (1947.-2017.) i 40. obljetnice ujedinjenja Istarske Crkve (1977.-2017.) održat će se u subotu, 2. prosinca 2017., u Pazinu u sportskoj drovani Pazinskog kolegija s početkom u 17 sati.

Organizator koncerta je Caritas Biskupije porečke i pulske na čelu s ravnateljem vlč. Željkom Zecom i koordinatorom Željkom Mrakom, a humanitarni prilog ide za Udrugu roditelja djece s teškoćama u razvoju ‘Hoću-mogu’.

Ulaznice se mogu kupiti u svim župama u Istri te na dan koncerta na blagajni sportske dvorane Pazinskog kolegija. Cijena ulaznice je 30 kuna, a kupnjom pomažete Caritasu porečke i pulske biskupije.

U sklopu koncerta podijelit će se i stipendije Zaklade ‘Bl.Miroslav Bulešić’ učenicima osnovnih i srednjih škola, studentima i doktorantima.

Na koncertu će nastupiti Limena glazba Pazin, Vokalno instrumentalni sastav ‘Kerubini’ iz župe sv.Barbare u Raši, Nina Fakin, Nina Buršić, Cristina Lubiana, Ivana Prodan, Dominik Draguzet, Nikolina Kuhar, Petra Kuhar, Luka Krulčić, Nikola Lovrinić te Grupa mladih ‘Sv.Mihovil’ iz Žminja. (iPress)

http://ipress.rtl.hr/istra/sutra-u-pazinu-humanitarni-koncet-istra-biskupu-dragutinu-nezicu-53241.html

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.