Sutra se otvara Lidl, supermarket koji je izazvao brojne kontroverze u gradu

lidl_pazin.jpgSutra, 24.6 u 8.00 sati najavljeno je otvaranje supermarketa njemačkog maloprodajnog lanac prehrane – Lidl-a. Lidl će tako, nakon Plodina na zapadnom ulazu u grad, biti drugi veći supermarket u Pazinu.

Gradnja Lidla započela je još u kolovozu prošle godine, miniranjem stijena u starom pazinskom kamenolomu u ulici 43. istarske divizije. Rok za izgradnju se zbog kiše i tehničkih poteškoća produžio za nekoliko mjeseci. Prvobitno je miniranje trebalo biti završeno još u studenom ali je produženo do travnja. Time je pomaknut i rok izgradnje objekta.

Ono što je građane najviše smetalo su miniranja, od kojih su nekima napucali zidovi u kućama, te dugačke kolone zbog izgradnje komunalne infrastrukture i proširenja ceste. Lidl je tako neko vrijeme bio glavna tema razgovora u gradu zbog kontroverzi koje je izazvao među građanstvom što čuđenja izbora lokacije, što zbog miniranja i odvoza kamena, te najzad zbog semafora zbog kojih su mnogi otkrivali nove alternativne putove dolaska u grad. Stoga, nakon silnog “buzza” kojeg je izazvao, uopće ne sumnjamo da će sutra u 8 sati građani pohrliti u Lidl.

Kako konačno izgleda Lidl dan prije otvaranja, pogledajte u galeriji.

lidl_pazin.jpglidl_pazin.jpglidl_pazin.jpg

2 komentara na “Sutra se otvara Lidl, supermarket koji je izazvao brojne kontroverze u gradu”

  1. lipi napisao:

    Drago mi je da se konačno otvorija i zaposlija, nevjerojatno velik broj ljudi iz Pazina! Banda!

  2. pepijr napisao:

    Ma ke velika škulja za jenu montažnu baraku.

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2022.