Sv. Lovreč: Par u plavom cliju nestao bez traga

2Istarska policija pokrenula je potragu za Elis Krbavac (39) i njezinim prijateljem, 41-godišnjim Draženom Tomićem iz Pule koji su se protekle subote, 4. svibnja, njegovim tamnoplavim renault cliom, registracijskih oznaka PU 476-FI oko 11 sati iz Pule zaputili u Sveti Lovreč kako bi proveli vikend u Draženovoj kući. Ondje su čini se i stigli, ali se u ponedjeljak nisu pojavili na svojim radnim mjestima, što je pobudilo sumnju Elisine majke koja je pulskoj policiji u ponedjeljak prijavila nestanak kćerke.

Elis je medicinska sestra, zaposlena u pulskoj Općoj bolnici na odjelu transfuzije. Njezina zabrinuta kolegica nazvala je u našu redakciju i ispričala da se Elis nije javljala na mobitel od nedjelje ujutro kada je nazvala sina i rekla mu da će se vratiti ranije kući.

– Oni koji su potražili Elis i Dražena u kući u Svetom Lovreču našli su ondje njezinu torbicu i mobitel. Sve je izgledalo kao da su pripremali šparuge na fritaju, ali kao da su na brzinu otišli do trgovine, kao da im je nešto zatrebalo. Bojim se da su se negdje uputili autom i doživjeli nesreću. Možda su sletjeli s ceste u neku visoku travu, negdje gdje ih nitko od prolaznika još nije uočio. Prošla su već dva dana od njihova nestanka, a Elisina majka i sin su u šoku pa mi, kolege s posla, nastojimo alarmirati sve oko sebe da bi ih pronašli, kaže nam Elisina kolegica, a njezin nam kolega veli da Dražen radi u Puli kao poštar.

Istarska policija objavila je na svojoj web stranici i u nacionalnoj evidenciji nestalih osoba detaljne podatke i opis nestalog para.

Elis Krbavac rođena je 16. listopada 1973. godine, a prebivalište ima prijavljeno u Ulici Bože Gumpca 35, visoka je 160 cm, slabije je tjelesne građe, smeđe kose i zelenih očiju.

Dražen Tomić rođen je 12. svibnja 1972., prebivalište ima prijavljeno u Zoranićevoj 20, a boravak u Maksimijanovoj ulici u Puli. Tomić je visok 185 cm, srednje je tjelesne građe, smeđe kratke kose i smeđih očiju. Policijska uprava istarska poziva sve građane koji imaju bilo kakva saznanja vezana za nestanak Elis Krbavac i Dražena Tomića da se jave na telefon 192 ili u najbližu policijsku postaju, a informaciju mogu proslijediti i na e-mail [email protected] ili [email protected].

glasistre.hr

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.