Sv. Petar u Šumi: Uhvaćen dok je uređivao nasad marihuane

Pazinska je policija, provedenim kriminalističkim istraživanjem nad 20-godišnjakomiz Svetog Petra u Šumi utvrdila osnove sumnje da je počinio kazneno djelo zlouporabe opojnih droga i kazneno djelo spriječavanje službene osobe u obavljanju službene dužnosti.

Naime, operativno taktičkom radnjom, policija je 21. lipnja oko 20,50 sati zatekla mladića kako na predjelu Goliša kraj Sv. Petra u Šumi uređuje i kultivira nasad cannabisa. Zbog sumnje da je počinio kazneno djelo, mladić je uhićen i priveden u prostorije policijske postaje Pazin. U trenutku kada mu je policijski službenik priopćio da je uhićen, u namjeri da spriječi uhićenje i pobjegne, mladić je motorističkom kacigom udario policijskog službenika po glavi pritom lakše ga ozlijedivši, nakon čega je uhićen.

Obavljenim očevidom na mjestu događaja, izuzeto je 23 komada stabljika cannabisa različitih veličina. Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je mladić tijekom travnja nabavio sjemenke cannabisa koje je posadio i do trenutka kada je zatečen, održavao u namjeri da proizvede opojnu drogu marihuanu. Također je utvrđeno da je mladić počinio kazneno djelo spriječavanje službene osobe u obavljanju službene dužnosti.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja protiv 20-godišnjaka je podnijeta kaznena prijava Županijskom državnom odvjetništvu, te je u popodnevnim satima 22.6. priveden u pritvorsku jedinicu Policijske uprave istarske.

barkun.hr

2 komentara na “Sv. Petar u Šumi: Uhvaćen dok je uređivao nasad marihuane”

  1. Trava napisao:

    Sad moru promijenit naziv u “Sv. Petar u Travi”

  2. Bob Marley napisao:

    Ako je Kaldirska vala “istarska Kalifornija”, onda je Sv. Petar u Šumi – “istarska Jamajka” :-)

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.