Svaki vaš glas za Potok spas!

trg ruke goreZaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva nedavno je raspisala natječaj za mikro akcije u cilju rješavanja konkretnog problema, potrebe ili situacije u društvu na brz i učinkovit način. Građanska inicijativa “Naš Potok” kandidirala je svoju akciju za koju postoji veliki interes građana, a putem nje inicijativa “Naš Potok” namjerava i dalje informirati i senzibilizirati javnost za ovu problematiku te uključiti veći broj stručnjaka (biologa, hidrologa, inženjera šumarstva i drugih) važnih za osmišljavanje strategije valorizacije i očuvanja ovog prirodnog fenomena.

Građansku inicijativu “Naš Potok” možete pratiti na njihovom fan pageu na FB https://www.facebook.com/GradjanskaInicijativaNasPotok

Natječajem će se dodijeliti do 5 potpora od maksimalno 3000 kn koje će biti izabrane od strane javnosti glasanjem putem internetske stranice Zaklade.Novčane potpore koje Zaklada dodjeljuje za realizaciju projekata osigurana su od Istarske županije, Fonda gradova i općina, Filantropskog fonda i Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva.

Sukladno Uputama natječaja za mikro akcije, dana 24. prosinca 2013. godine pokrenuto je glasanje za mikro akcije.

Glasanje će biti otvoreno do 24. siječnja 2014. godine. Svaka osoba može dati jedan glas za mikro akciju, a za akciju “Naš Potok” glasati možete ovdje:

3 komentara na “Svaki vaš glas za Potok spas!”

  1. Anonymus Pazin napisao:

    Bravo sugrađani, samo tako napred…čuvamo naš Potok!!!

  2. ja napisao:

    i, ča je stin? naš potok je dobi najviše glasova, su počele akcije?

  3. Naš Potok napisao:

    Hvala svima na podršci i glasovima. Vezano za taj konkretan natječaj očekujemo uskoro službene rezultate i sukladno tome ćemo obavijestiti građane. Vezano za sve druge “akcije” ;) , u iščekivanju da počne s radom Radni tim osnovan od Gradonačelnika pripremamo i jedno edukativno/zabavno iznenađenje. Stay tuned ;)

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.