Sve je spremno za ovogodišnju Brucošijadu u Puli

2Studentski zbor Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli ove godine priređuje spektakularnu zabavu za početak nove akademske godine. Kolege studente počastit će besplatnom brucošijadom. Tako će se u subotu 15. studenoga o.g. u sportskoj dvorani Pattinaggio u centru grada na binu popesti jedan od najpopularnijih i najtraženijih bandova u regiji – beogradska grupa S.A.R.S.

Atmosferu će najpoznatijim domaćim hitovima zagrijati Lighthouse band kao predgrupa.

Studenti Sveučilišta u Puli svoje besplatne karte mogu podići u prostorijama studentskog zbora (Ronjgova 1) u petak od 10.00 do 14.00 sati ili na dan koncerta od 20.30 do 22.00 sata na ulazu. Za sve ostale posjetitelje ulaz će se naplaćivati po cijeni od 50 kuna.

Želja nam je priuštiti studentima nezaboravnu zabavu dobrodošlice za početak akademske godine te pružiti priliku da se upoznaju i druže s ostalim kolegama, također promovirati Studentski zbor i pulsko Sveučilište, a ujedno će manifestacija pridonijeti obogaćivanju društvenog života grada Pule.

Događaj podupiru i generalni pokrovitelji: Istarska županija, Grad Pula i Studentski centar Pula. Sponzori eventa su pizzeria Barkun i City Cafee.

Medijski pokrivaju: TV Nova, TV Istra, Radio Labin, Radio Maestral, Radio Pula, Glas Istre, studentski.hr, 5portal.hr, iPazin.net i GradPula.com

Svoj dolazak potvrdite: FB event: Brucošijada 2014

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.