Svečano otvorena nova poslovna zgrada tvrtke GHIA iz Pazina

29. studenog 2019. godine s početkom u 12 sati svečano je otvorena nova poslovna zgrada tvrtke Ghia Staff d.o.o. u Pazinu. Tvrtka je uz brojne goste iz političkog, sportskog i gospodarskog života otvorila novi prošireni poslovni prostor u pazinskoj industrijskoj zoni Ciburi.

Domaćin Ivan Kalac, predsjednik Uprave Ghia grupe obratio se s nekoliko riječi te zahvalio brojnim gostima koji su na ovaj način još jednom iskazali podršku tvrtkama Ghia Staff i Ghia Sport iz Pazina. Gradonačelnik Grada Pazina, Renato Krulčić čestitao je tvrtci: „Grad Pazin i ja osobno, čestitamo tvrtki GHIA jer svojim razvojem doprinosi i lokalnoj zajednici u kojoj djeluje. Ghia je prepoznatljiva u Istri i puno šire kao pouzdani partner u stvaranju nezaboravnih sportskih, kulturnih te drugih evenata u Hrvatskoj. Kvaliteta i pouzdanost danas su karakteristike sigurnog prosperiteta. Zato dragom Ghia timu želim još puno godina uspjeha i rada kojim ćete stvarati još ljepše, izazovnije i doživljaja pune događaje,“ zaključio je Krulčić. Nazočnima se zatim obratio Denis Ivošević, direktor Turističke zajednice Istarske županije spomenuvši da je namjera razvoja istarskog turizma kreirati i događaje, manifestacije koje će postati i biti motiv dolaska u Istru te produljiti sezonu na barem sedam mjeseci. Uslijedio je govor i prisjećanje na prve poslovne kontakte s tada mladom pazinskom tvrtkom i dane angažmana na ATP turniru u Umagu kojem je ganuo sve nazočne Slavko Rasberger.  Za sam kraj protokolarnog dijela programa, pozdrave Zamjenika župana i obnašatelja dužnosti župana Fabrizia Radina prenio je pročelnik Istarske županije i izaslanik župana Ezio Pinzan. Uz puno dobrih želja za buduće projekte i čestitke za dosadašnji rad Pinzan je pozdravio nazočne i čestitao tvrkama Ghia Staff i Ghia Sport na novootvorenim poslovnim prostorima.

Svečano slavlje otvorenja uveličao je sam čim potpisivanje godišnjeg sponzorskog ugovora s Nogometnim klubom Rijeka. Ugovor su potpisali Ivan Radolović iz tvrtke Ghia Staff i predsjednik Uprave kluba Dean Šćulac. S nekoliko riječi nazočnoma se obratio generalni direktor Luka Ivančić, a svi zajedno uz voditelja marketinga kluba Igora Palmića, Dražena Kalca te Marinu Velu, zamjenicu generalnog direktora, napravili su zajedničku fotografiju za uspomenu.

Ovom sjajnom događaju nazočili su i predstavnici Hrvatskog olimpijskog odbora kojega Ghia također podržava. U ime Hrvatskog olimpijsko odbora pozdrave je prenio pomoćnik glavnog tajnika HOO-a Siniša Krajač. Uz brigu i skrb o vrhunskom sportu, Hrvatski olimpijski odbor podjednako skrbi i brine i o sportu na lokalnoj razini kroz Ured za programe lokalnog sporta, čiji se programi prvenstveno odnose na razvoj sporta, djece i mladeži te nastavio rekavši: “Zahvalio bih se tvrtki Ghia Sport kao dugogodišnjem partneru koji putem sponzorstva i raznih donacija pomaže u provedbi istih”.

Ghia Sport d.o.o. nastala je 2007. godine kao dio Ghia grupe te se u svom poslovanju specijalizirala za inženjering, proizvodnju, prodaju i montažu vrhunske sportske opreme i rekvizita, a postali su i ponosni  službeni partner Hrvatskog Olimpijskog Odbora. Ghia Staff d.o.o. osnovana je prije više od 15 godina. Od tada pa sve do danas bavi se najmom i prodajom šatora i prateće opreme. Sudjeluje u realizacijama gotovo većine najvažnijih istarskih manifestacija od kojih ističemo ATP Croatia open Umag, Red Bull Air Race, Beach Polo turnir, doček Pape, ISAP Tinjan, Smotra mladog maslinovog ulja u Vodnjanu i mnoge druge, što svjedoči o dugogodišnjem izvođenju radova na visokom nivou i velikom ulogu u kvaliteti istarskih  manifestacija.

Za sam kraj programa ponovo se nazočnima obratio predsjednik Uprave Ghia grupe Ivan Kalac te uz „dvije riječi“ najiskrenije zahvalio svima nazočnima na dolasku i na do sada ukazanom povjerenju i partnerstvu u dugogodišnjem stvaranju nevjerojatnih manifestacija. „Hvala vam“, bile su te dvije jednostavne i potpune riječi za kraj protokolarnog dijela. Uslijedilo je druženje s poslovnim partnerima koji tijekom više od 15 godina uspješnog rada Ghije nesumljivo su neka postala i velika prijateljstva.

1 komentara na “Svečano otvorena nova poslovna zgrada tvrtke GHIA iz Pazina”

  1. Anonimno napisao:

    Svaka čast na napretku i rastu, ali – ča ova politička uhljebska vrhuška ima delat na otvaranju jednega takvega objekta? Još samo Matika fali da blagoslovi kao Brate Ritoša u Pazinki.

    Zašto ljudi imaju potrebu toliko se ulizivat vladajućima i crikvi, to nikad neću shvatit ni prihvatit. Zovi si familiju i poslovne partnere, a ne ove fikuse.

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.