Svera Zimska MTB liga: Goran Vidas slavio u Gračišću

zimska_mtb_liga.JPGDan nakon Božića, u nedjelju, 26. prosinca, u Gračišću se vozila utrka 3. kola SVERA Zimske International MTB lige. Okupilo se 39 biciklista, pretežito iz istarskih klubova. Utrku pod nazivom “Po malvazije za zdolon, po Šimunji za zgoron” voženu po pješačkoj stazi Svetog Šimuna najbolje je savladao Goran Vidas (BBK Istra bike). On je slavio ispred Saše Vidovića (BK Buzet) i Klaudija Mendice (BK Grožnjan).

Navedeni trojac bio je ujedno najbrži u kategoriji do 30 godina. U najbrojnijoj kategoriji, onoj do 40 godina, slavio je Namadoni Bob (BBK Istra bike). Drugi je bio Anton Smolica, dok je treće mjesto osvojio Dalibor Babić (BK Buzet).

Veljko Brajković (BK Istra bike) bio je najbrži u kategoriji preko 40 godina, a da se još uvijek ravnopravno može nositi sa mlađim biciklistima dokazao je četvrtim mjestom u ukupnom poretku. Njegov klupski kolega Mauro Hek zauzeo je drugo mjesto u navedenoj kategoriji.

Matko Grujić (BK Pula) potvrdio je odličnu formu pobjedom u kategoriji do 15 godina i sedmim mjestom u ukupnom poretku. Sandi Bažon (BK MTB Istra-Pazin) bio je drugi a Marko Bertetić treći u kategoriji do 15 godina.

Armando Vale (BK MTB Istra-Pazin), Petar Vuković (BK Buzet) bili su jedini natjecatelji u kategorijama do 17 odnosno 19 godina, baš kao što je i Antonela Ferenčić (BK MTB Istra-Pazin) bila jedina predstavnica nježnijeg spola.

barkun.hr

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.