Svera zimska MTB liga: Vidoviću druga pobjeda zaredom

po_zminjske_boske.jpgU nedjelju se u Sutivancu vozila utrka 6. kola Svera zimske mtb lige. Saša Vidović (BK Buzet) ostvario je drugu uzastopnu pobjedu. Za svega 6 sekundi bio je brži od Željka Ujčića (BK MTB Istra). Treće mjesto pripalo je slovencu Novaku. Nastupio je 71 natjecatelja iz Istre i Kvarnera te susjedne Slovenije.

Veljko Brajković (BK MTB Istra) osvoji o je četvrto mjesto u ukupnom poretku i drugo u klasi preko 40 godina. Brajković i Novak su time pokazali da se bez problema nose sa konkurencijom i iz mlađih kategorija. Peto mjesto u ukupnom poretku i treće u klasi do 30 godina iza Vidović i Ujučića zauzeo je Marin Prodan (BK Buzet).

Ponovo je odličnu utrku odvozio dvojac BK Pule Matko Grujić – Petar Brodarić. Grujić je utrku završio na 6. mjestu ukupno i prvom u klasi do 15 godina, dok je Brodarić završio odmah iza njega i naravno kao prvi u klasi do 17 godina. Petar Vuković (BK Buzet) dovezao se do prvog mjesta u klasi do 19 godina. Drugi je bio Sead Hamidović.

Karlo Brajković (BK MTB Istra) bio je najbrži u kategoriji do 13 godina. Tihana Ujčić (BK MTB Istra) bila je najbrža natjecateljica već treću utrku zaredom, a valja spomenuti da je utrku završila kao 35. u ukupnom poretku. Svetlana Barač (CCA) zauzela je drugo mjesto u ženskoj konkurenciji.

Slobodan Popović (BBK Istra Bike) odnio je pobjedu u najbrojnijoj klasi, onoj do 40 godina. Drugi je bio Marko Marčelja iz Crikvenice a treći Tino Smoković (BK MTB Istra).

Sljedeće kolo je već u nedjelju u Rovinju na novoj stazi kod hotela Eden dužine kruga 3600 metara. Start je po običaju u 12:26h a počinje krugom zagrijavanja te će se voziti 5 krugova.

barkun.hr

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.