Sveti Lovreč: Uhvaćen provalnik

2Provedenim kriminalističkim istraživanjem nad 37-godišnjakom iz Vukovarsko-srijemske županije, porečka policija je utvrdila sumnju da je počinio dva kaznena djela teške krađe, od čega jedno u pokušaju u petak oko 1.30 sati u Svetom Lovreču.

Policija je prema dojavi o provali u trgovinu u Svetom Lovreču oko 1.30 sati ispred nje zatekla muškarca s limenkama alkoholnog pića. Kada mu je policija kazala da je uhićen, muškarac je krenuo na njih, a policija je u cilju sprječavanja napada nad njim primijenila raspršivač s nadražujućom tvari i sredstva vezivanja. Tijekom kriminalističkog istraživanja utvrđeno je da se radi o 37-godišnjaku koji je razbio i provalio u trgovinu i obližnji ugostiteljski objekt.

No, iz ugostiteljskog objekta nije ukrao ništa, dok je u trgovini srušio police s proizvodima i ukrao nekoliko limenki alkoholnog pića. Time je 60-godišnjeg vlasnika trgovine oštetio za više tisuća kuna, dok je 37-godišnjoj vlasnici ugostiteljskog objekta nastala šteta od nekoliko tisuća kuna. Po dovršetku kriminalističkog istraživanja, 37-godišnjak je u petak priveden u pritvorsku jedinicu PU istarske.

glasistre.hr

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.