Tečaj crtanja karikatura ovog vikenda u Tinjanu

rowan_atkinson_caricature.jpgCentar medija obrazovanja i kulture Josip Voltić u Tinjanu, nakon uspješne izložbe Dalije Matošević i stručnog predavanja Harisa Brkovića organizira trodnevni tečaj crtanja karikature. Voditelj tečaja biti će Andrija Grošeta koji se već 15 godina profesionalno bavi crtanjem i slikanjem. Tijekom ove radionice obrađivat će se osnovne tehnike crtanja karikatura- ugljen i olovka, te kroz 2 dana praktičnog rada naučiti što istaknuti kod modela i kako postići sličnost.

Tečaj započinje 08. travnja teoretskim dijelom, a 09. i 10. travnja odvija se praktični dio radionice. Zainteresirani se mogu javiti u CMOK i Općinu Tinjan ili naći kontakt na web stranicama voditelja tečaja. www.karikatura.com.hr

Radionica se održava u Tinjanu po prvi puta te će se za cijenu manju od uobičajene u 3 dana otkriti mnogi trikovi zanata.

-Osim tečaja crtanja karikatura, CMOK najavljuje i Uskršnju radionicu za djecu koja će se održati 16. i 17. travnja, a nakon praznika, u svibnju najavljujemo pjesničku večer u CMOK-u; ističu u Centru.

barkun.hr

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.