Teško ozlijeđen motociklist u prometnoj nesreći kod Tinjana

Jedna je osoba teško, a jedna lakše ozlijeđena u prometnoj nesreći koja se jučer oko 16:50 sati dogodila na  DC-48 u blizini mjesta Butori. Nesreća se dogodila kada je 26-godišnjak iz Labina, upravljao motociklom marke Yamaha, pulskih registarskih oznaka, kolnikom DC-48 (Baderna – Rogovići) u smjeru Rogovića.

Dolaskom do obilježenog, četverokrakog raskrižja, uočio je da se ispred njega nalazi osobno vozilo marke Fiat Uno, pulskih registarskih oznaka, kojim je upravljala 20-godišnjakinja iz Tinjana i koja se nalazila u fazi skretanja u lijevo, prema mjestu Banki. Zbog neprilagođene brzine kretanja, 26-godišnjak nije uspio usporiti motocikl, već je skrenuo na lijevu prometnu traku, gdje je prednjim dijelom motocikla udario u prednji, lijevi bočni dio osobnog vozila, uslijed čega je pao na tlo i zadobio teške tjelesne ozljede. U prometnoj nesreći je lakše ozlijeđena i vozačica Fiata.

Protiv 26-godišnjaka slijedi podnošenje optužnog prijedloga radi počinjenja prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

policija.hr

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2023.