Teško ozlijeđen u prometnoj nesreći kraj Tunela Učka

2U prometnoj nesreći koja se dogodila jučer, 25. ožujka oko 17,50 sati na kolniku brze ceste Pazin-Tunel Učka, jedna je osoba teže ozlijeđena.

Nesreća se dogodila kada je 66-godišnjak iz Pule upravljao automobilom BMW, pulskih registracijskih oznaka, iz smjera Pazina prema Tunelu Učka. Na ravnom dijelu kolnika, kod vijadukta Vranići, 66-godišnjak je zbog neprilagođene brzine prilikom naleta na nanos snijega, prešao na suprotnu stranu kolnika gdje se sudario s automobilom Volvo, pulskih registracijskih oznaka, kojim je iz suprotnog smjera upravljao 52-godišnjak iz Bala.

Zbog zadobivenih ozljeda, 52-godišnjak je prevezen u KBC Sušak gdje su mu utvrđene teške ozljede, te je zadržan na liječenju.

U navedenoj prometnoj nesreći sudjelovao je i automobil Fiat, riječkih registracijskih oznaka kojim je iz smjera Tunela upravljao 24-godišnjak iz Novigrada, a koji je u cilju izbjegavanja sudara u automobil BMW , automobilom skrenuo u desno izvan kolnika na zemljanu površinu, pri čemu je nastala materijalna šteta.
Protiv vozača BMW se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog kaznenog djela izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu.

istarska.policija.hr

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.