U Tinjanu postavljena e-bike punionica

U ponedjeljak 31. srpnja 2017., u Tinjanu je u pogon puštena treća punionica električnih bicikala na području Turističke zajednice središnje Istre (TZSI). Postavljanje punionice, financirale su Turistička zajednica Istarske županije i Općina Tinjan.

Na području Općine Tinjan trenutno su 173 smještajne jedinice, odnosno 874 kreveta, što je u odnosu na proteklu godinu povećanje za dvadesetpet posto u smještajnim jedinicama i dvadesettri posto u broju kreveta. U prvih šest mjeseci 2017. godine, na području općine Tinjan, ostvareno je 1.765 dolazaka i 14.130 noćenja, odnosno dvadesettri posto više u dolascima i dvadesetjedan posto više noćenja u odnosu na isto razdoblje prethodne godine.

U proteklih mjesec dana punionice za sve popularnije električne bicikle postavljene su u općinama Gračišće i Cerovlje te je današnjim postavljanjem punionice u Tinjanu, područje TZSI “pokriveno” s čak tri punkta. Do konca rujna na području TZSI bit će obilježene dvije biciklističke staze – “Staza vodopada”, koja prolazi kroz područje općine Cerovlje i ono grada Pazina te “Od lokve do lokve” na području općine Tinjan. Navedeno će biti realizirano sredstvima Hrvatske turističke zajednice, TZSI i JLS kroz čija odručja prolaze biciklističke staze.

TZSI

1 komentara na “U Tinjanu postavljena e-bike punionica”

  1. Lule napisao:

    Pazin zadnji? Ili će zajno stavit anke za aute?

Komentiranje je onemogućeno.

© iPazin.net portal 2001. - 2024.