“Tjedan bez PDV-a*” u Auto centru Poreč

2Auto centar Poreč je slijednik poslovanja sa Renaultom u Poreču još od 1968. godine i danas nudi kompletnu uslugu prodaje i servisa Renault i Dacia vozila te uslugu limarije, lakirnice, vulkanizera, auto-osiguranja i stanice za tehnički pregled. U tjednu od 21.9. do 28.9.2013. Auto centar Poreč vam donosi Renaultovu servisnu akciju “Tjedan bez PDV-a*”!

Svim vlasnicima Renault vozila donosimo dobru vijest. Kako Vas na cesti ne bi iznenadilo nešto neočekivano, dovezite svoj Renault na besplatni kontrolni pregled u Auto Centar Poreč na adresi M. Vlašića 24 od 21. do 28.9.2013. i iskoristite tjedan popusta u visini iznosa PDV-a*!

U tjednu od 21.9. do 28.9.2013. Renault je spustio cijene rada i originalnih Renault i Motrio rezervnih dijelova uključenih u akciju. Iskoristite tjedan popusta u visini iznosa PDV-a* i druge pogodnosti! Kupone s pogodnostima možete iskoristiti do 15.12.2013. ako do 28.9.2013. obavite kontrolni pregled vozila.

Prednosti za kupca:

– Besplatni pregled 33 kontrolne točke na vozilu
– popust u visini iznosa PDV-a* na usluge i rezervne dijelove
– platite 3 gume i dobijete 4 uz fiksnu cijenu montaže gume od 199 kn
– zamijenite kočione diskove i dobit ćete kočione pločice
– Renault 5+ pomoć na cesti po promotivnoj cijeni od 50 kn
– bon od 250 kn za karoserijske popravke u iznosu većem od 1000 kn
– 2% dodatnog popusta za članove kluba Moj Renault

Za sve informacije i rezervacije posjetite web stranicu Auto centra Poreč – acporec.hr

* Odnosi se na popust u visini kunskog iznosa PDV-a izraženog na računu, odnosno popust se računa po preračunatoj stopi od 20% kod ovlaštenih servisera vozila marke Renault u navedenom razdoblju. PDV će biti obračunat na konačnu cijenu s popustom. Popust se odnosi na redovni servis vozila marke Renault, rezervne dijelove i usluge servisa u okviru besplatnog pregleda vozila u 33 kontrolne točke te na Motrio rezervne dijelove i usluge zamjene/ugradnje Motrio rezervnih dijelova uključenih u akciju.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2023.