Tjedan Crvenog križa u Pazinu

2Povodom Svjetskog dana Crvenog križa i Crvenog polumjeseca koji se obilježava 8. svibnja i Tjedna Hrvatskog Crvenog križa koji se obilježava od 8. do 15. svibnja Gradsko društvo Crvenog križa Pazin organizirati će program kojeg možete pročitati u nastavku članka.

– u četvrtak 15.05.2014.g. – besplatno mjerenje krvnog tlaka i šećera u krvi na Trgu slobode u Pazinu u vremenu od 8.30 do 10.30 sati. Gradsko društvo Crvenog križa Pazin će ova mjerenja provoditi u suradnji s Patronažnom službom Istarskih domova zdravlja – Ispostava Pazin.

– na štandu GDCK Pazin zainteresirani građani dobit će informaciju, a moći će se i prijaviti za besplatni tečaj prve pomoći za građanstvo u trajanju od 9 sati koji bi se održao početkom mjeseca lipnja Ove će godine tečaj biti posvećen ozljedama i bolesnim stanjima u djeteta.

– roditelji djece uzrasta od 1. do 4. razreda OŠ moći će se informirati te ukoliko su zainteresirani prijaviti svoje dijete u Školu plivanja na Potoku koja će se u organizaciji GDCK Pazin, a u suradni sa Spasilačkom službom Hrvatskog Crvenog križa provoditi u terminu od 30.06. do 11. 07. 2014.g.

iPazin / GDCK Pazin

2 komentara na “Tjedan Crvenog križa u Pazinu”

  1. tečaj napisao:

    Kako se za tečaj prve pomoći mogu prijaviti oni koji ne stignu doći do štanda jer su na poslu?

  2. CRVENI KRIŽ napisao:

    Prijaviti se možete i na broj telefona 052/624-079 ili na e-mail: [email protected]

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.