Tko će biti kriv?

Pitanje čitateljice upućeno Gradskom upravnom odjelu za komunalni sustav i prostorno planiranje

Poštovani,

Tko će biti kriv u mogućem sudaru vozila na puteljku nadomak Općine i HAK-a prema trgu, u slučaju da obje strane poštuju prometne znakove?

Ne znam da li je problem/propust/nekompentnost prisutan u ovom slučaju zbog kojeg Vam se obraćam, uopće u vašem djelokrugu.

Ukoliko nije, molila bih da me uputite na osobu ili instituciju čiji je to posao, prije neprilike. U protivnom, ja unaprijed optužujem vas za potencijalnu nastalu štetu.

Vesna Franelić

3 komentara na “Tko će biti kriv?”

  1. mamasan napisao:

    odlično vesna…nažalost,bilo je neprilika..dječaka srušilo auto..srušena ograda..sudari..

  2. pufpant napisao:

    Inače, oba znaka vrijede do raskrsnice, pa prema tome “ne diraju jedan drugoga”. Jedino bi trebalo vidit da li su znakovi na ovoj raskrsnici koja se vidi na donjoj sliki.

  3. fleka napisao:

    U pravilu, ako nema druge dopune, znak vrijedi do idućeg priznatog odvojka ili križanja – u ovom slučaju do spoja od autopraone lijevo. Iz tog aspekta, oba znaka mogu biti ispravna, a vjerovatno i jesu. Nedostaje im po jedan znak na drugom kraju njihove dionice – onom znaku s s trga nedostaje jedan gore kod ceste od praone – iz smjera općine; onome kod općine nedostaje drugi kod ceste od autopraone (iz smjera trga).

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.