Draženu Tomiću mjesec dana istražnog pritvora (nadopuna događaja)

2Sutkinja istrage Edvina Draguzet Sujevich danas je nakon saslušanja i na prijedlog zamjenika županijskog državnog odvjetnika Mirka Grujića odredila 41-godišnjem Draženu Tomiću, osumnjičenom za ubojstvo Elis Krbavac (39) iz Pule, mjesec dana istražnog pritvora.

Tomić je jutros doveden u Županijsko državno odvjetništvo u Puli na ispitivanje. Iz policijske marice izveden je s lisicama na rukama, a na ispitivanje zamjeniku županijskog državnog odvjetnika Grujiću odvela su ga dva policajca.

Podsjetimo, Puljani Elis Krbavac i Dražen Tomić nestali su proteklog vikenda iz kuće u Svetom Lovreču, a nakon što je za njima pokrenuta potraga, policija je u okolici Pazina, u blizini mjesta Škljonki, pronašla mrtvo tijelo ženske osobe. Prepoznavanjem je potvrđeno da je riječ o Krbavac. Tomić je nađen u blizini Pazinskih Novaki i odveden u policiju.

Istražitelji zasad ne otkrivaju kada je i na koji način Elis Krbavac ubijena. Iako se o tome špekuliralo, službeno nije potvrđeno da je Dražen Tomić priznao ubojstvo, no indikativno je što je na ispitivanju danas bio nepunih sat vremena.

glasistre.hr

Vezane vijesti:

Pazinština: Nađena mrtva žena, sumnja u nasilnu smrt (07.05.2013 22:16)

Nadopuna događaja: Žena pronađena mrtva kod Pazina je Elis Krbavac (08.05.2013. 11:04)

Video: Dražen Tomić osumnjičen za ubojstvo Elis Krbavac (08.05.2013. 16:50)

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.