Tradicionalnim prijemom obilježena uspješna suradnja Grada Pazina i predstavnika medija u 2016. godini

Povodom nadolazećih božićnih i novogodišnjih blagdana te završetka poslovne 2016. godine, gradonačelnik Grada Pazina Renato Krulčić, u srijedu 21. prosinca, održao je tradicionalni prijem za novinare koji djeluju na području Grada Pazina.

Prijemu su prisustvovali novinari dopisništva Glasa Istre, Radio Istre, TV Istre te dopisnik lista La voce del popolo. Gradonačelnik se zahvalio novinarima na dobroj suradnji te profesionalnom obavljanju poslova informiranja javnosti. Uz to, ukratko se osvrnuo na projekte i ostale aktivnosti Grada Pazina u 2016. godini, među kojima je istaknuo pripremne radnje za uvođenje proračunske riznice, uspješno kandidiranje projekta KultourSpirit na EU fondove, druge prijave Grada Pazina s partnerima na natječaje Europske unije, prijava projekta nerazvrstane ceste „Mala Traba – Vela Traba“ na Fond za ruralni razvoj, razvoj komunalne infrastrukture na području Stancije Pataj i dr.

Ispred nazočnih novinara, gospodin Mirjan Rimanić i Branko Ljuština zahvalili su se gradonačelniku i gradskoj upravi na uspješnoj suradnji te ažurnosti i susretljivosti iskazanoj prilikom odgovaranja na upite predstavnika medija, uz želju da se takva suradnja nastaviti i u buduće, te da se planovi koji su zacrtani od strane gradske uprave doista i ostvare.

pazin.hr

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.