Treća generacija iPazin.net portala

Nekoliko mjeseci rada rezultiralo je ovime što ste ugledali jutros otvorivši vaš omiljeni pazinski portal. Nakon više od 8 godina, koliko ste gledali prepoznatljivi crno-crveno-bijeli portal, došlo je vrijeme za moderniji, prozračniji dizajn, kojeg prati i pripadajući facelift logotipa, a za što je zaslušan Augustin Ravnić.

Ovo je treći veći redizajn portala, od njegovog utemeljenja 2001. godine. Napravljen je “od nule” u vlastitoj radionici, a potpuno je prilagođen i za mobilne uređaje. Za razna potrebna programiranja koja su rađena posebno za iPazin portal zadužen je Marko Pernić. Za sadržaj i organizaciju brinu se Antonio Češić i Tomislav Čubrić. Vjerujemo da će ove novosti olakšati korištenje portala i povećati vaše zadovoljstvo. Zato jer želimo znati vaše mišljenje, pripremili smo anketu (vidi desno) koju vas molimo da ispunite, a vaše dojmove možete napisati i u komentarima.

Osim spomenutog redizajna prilagođen je i cjenik oglašavanja na portalu, vezano za što ćemo uskoro imati i nekoliko iznenađenja, pa nas pratite i dalje (ne, nećemo vas pitati da shareate i lajkate na face-u :)).

Vi, naši čitatelji, i dalje možete sudjelovati u kreiranu sadržaja, na što vas i ovim putem pozivamo. Klikom na link “Pošalji vijest” možete nam poslati vijest i priložiti fotografiju koju želite da uz nju objavimo. Također, stojimo vam na raspolaganju i na našem emailu: [email protected].

Vaš iPazin.net portal

Kako vam se sviđa novi iPazin portal?


Pogledaj rezultate

9 komentara na “Treća generacija iPazin.net portala”

 1. Alex napisao:

  Fenomenalan redizajn, svježe i pregledno, bravo :)

 2. frakat napisao:

  Svaka čast ekipi koja radi na portalu i održava ga. Dokazana i u drugim projektima. BiIo bi super kad biste nastavili s time i bili i dalje prisutni “u zajednici”, što ne sumnjam da hoćete. Pohvale.

 3. stovatelj wiza napisao:

  Wiz doktoreeeee ;)

 4. Mihael napisao:

  Super je, svaka čast ekipa! Puno je preglednije i lakše se čita.
  Možete li staviti i neku vidljivu poveznicu na Forum kako bismo mogli i komentirati neke teme i sl., a da nije ispod same vijesti?

  1. admin napisao:

   Hvala na komentarima:)
   Forum smo odlučili ne stavljati u prvi plan zato jer možemo slobodno reći da je mrtav. Od lipnja prošle godine nitko nije pustio ni jedan komentar.

   1. grad pazin napisao:

    onda stavite link na gradski web, to jest na oglasnu plocu.

   2. ive napisao:

    Koji forum,ča je postojao forum? Niste ga ni izreklamirali a već ste ga ugasili.Glupo je da nemate foruma jer bimo koji put nešto rekli i na teme koje nisu tu na webu.

    1. admin napisao:

     Forum i dalje postoji ovdje https://www.ipazin.net/forum/ i svatko može i dalje sudjelovati u raspravi. Iz razloga što pola godine nitko nije ništa napisao, smatrali smo da nema smisla stavljati link i dalje potencirati ako nema zainteresiranih. Link na forum možemo staviti negdje sa strane.

 5. Mihael napisao:

  Hvala za forum, istaknite adresu negdje sa strane. Super je to imati!

Komentiranje je onemogućeno.

© iPazin.net portal 2001. - 2024.