Treći nastavak KOPENhagen serijala

KopenhagenU novom nastavku KOPENhagen serijala, trećem po redu, koji će se održati u subotu, 19. veljače, u riječkom klubu La noche, Hrvatskoj publici premijerno će se predstaviti portugalski techno majstor A.Paul. A.Paul, pravim imenom Paulo Pereira rodjen je 1971. godine u Lisabonu u Portugalu. Vlasnik je renomiranog labela Naked Lunch na kojem su osim njega izdavala i najveća svjetska techno imena.

Osim izdanja na Naked Lunchu, izdavao je stvari na labelima kao šta su Planet Rhytam, Codeworks, Analog Mode, Toyfriend, Yin Yang, Analytic Trail,…

Njegove stvari nalazile su se u setovima i chartovima mnogih poznatih i manje poznatih techno DJ’a. Nakon šta je godinama nastupao po svim mogućim portugalskim klubovima počeo je osvajati i europske klubove te je nastupio na vodećem techno festivalu Awakinengs Fest 2010.

Napokon u subotu, 19.02.2011. u clubu La Noche i Hrvatska će se upisati u zemlje u kojima je A.Paul nastupao.

Uz A.Paula na partyju će zasvirati i slovenska hard techno zvijezda koju našoj publici nije potrebno posebno predstavljati, DJ Lexis. Damir Ademi a.k.a. DJ Lexis bavi se DJ-ingom od 2001. Već 2005. je svirao u većini klubovima u Sloveniji. 2008. pridružuje se booking agenciji Trivial Music iz Španjolske, i od tada je svirao u Brazilu, Mađarskoj, Austriji, Italiji, Španjolskoj, Belgiji, Ukrajini pa i festivalima poput Liberty White, Montagood, H2ZONE, Woodshock, Schranz Tanz, Footworxx,…

Na glavnom techno flooru društvo im prave DJ Lorino i Tajm, dok u Šarenom premijerni peterosatni set ima XSSS a.k.a. XXL vs. Sinycal. Warm up će odraditi mladi DJ iz Pule, Innaca, javljaju mladi pazinci, organizatori partyja.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.