Tresla se brda, rodio se miš: Modrić ostaje u Dinamu

foto: Javno.hrKrajem devedesetih bio je ‘presitan za Hajduk’, deset godina poslije je narastao do visine europskog diva, ali nakon pregovora s pet engleskih klubova uslijedio je šok!

POVIJESNI SPEKTAKL

Mamić: Čut’ ćete gdje ide Modrić!
Konferencija za novinare u Maksimirskoj 128 doista je bila spektakularna, naguralo se u legendarni Plavi salon više ljudi nego na nekim prvoligaškim utakmicama, a sve ih je pokosio šok i nevjerica kad su shvatili o čemu priča Zdravko Mamić:

“Svih pet engleskih klubova željeli su ga odmah. Ni jedna ponuda nije bila manja od 50 milijuna eura, ja vam to jamčim. Zašto smo donijeli takvu odluku? Ja sam se božjom providnošću probudio u Manchesteru i zaključio kako bi bilo divno Dinamovim navijačima, sebi, svojoj obitelji, mojoj djeci, da donesemo još jedan pokušaj za prezimljavanje u Europi”, rekao je nadahnuti Maminjo i nastavio:

“Rekao sam Zoranu, on je bio šokiran. Nazvao sam predsjednika Barišića koji je bio oduševljen. Nitko nije imao pojma o ovoj odluci. Modrić ima obavezu sa suigračima učiniti sve da s Dinamom dočeka proljeće 2009. u Europi. Luka je dobro podnio tu odluku, čak i više od naših očekivanja. Nije bio šokiran, bio je dobro raspoložen, ali zbunjen”, rekao je izvršni dopredsjednik.

Šta ako se u međuvremenu pojavi ponuda koja se ne može odbiti…

“Jamčim pred hrvatskom javnošću, da ako dođe takva ponuda, makar i od sto miliujun eura, ja neću staviti potpis na ispisnicu. To će morati učiniti netko drugi. I ovdje vam jamčim da će Luka Modrić 2009. godinu dočekati u Dinamovom dresu”, rekao je Maminjo.

Net.hr

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2020.