Tri istarske tvrtke na sajmu vjenčanja u Moskvi

sajam_vjencanja_moskva.jpgPredsjednice HGK-Županijske komore Pula i ŽK Dubrovnik Jasna Jaklin Majetić i Terezina Orlić susrele su se jučer u Moskvi s veleposlanikom RH u Ruskoj Federaciji Nebojšom Koharovićem i suradnicima. Na sastanku se raspravljalo o ruskim investicijama u Hrvatskoj kao i mogućnosti produbljivanja hrvatsko-ruskih gospodarskih odnosa.

U sklopu nastupa na Međunarodnom sajmu vjenčanja (Moskva, 11.-13. ožujka) danas je održana modna revija na kojoj su vjenčanice Agencija Sandra iz Pazina (neke od kojih nose oznaku „Hrvatska kvaliteta“) pobudile veliki interes medija. Danas će se održati prezentacija Istarske i Dubrovačko-neretvanske županije kao wedding destinacije te će predstavnici Grupacije Valamar predstaviti vlastitu ponudu i mogućnosti smještaja u Istri i šire.

Nastup na ovom sajmu županijske komore realizirale su uz pomoć predstavništva Hrvatske gospodarske komore u Moskvi, a pritom su proizvodi Zigante tartufa predstavljeni ruskim agencijama za vjenčanja.

Rusija je vrlo tradicionalna zemlja s jednom od najviših stopa sklopljenih brakova pa nazočnost na ovom dijelu tržišta može biti vrlo korisna i u ovom segmentu naše ponude. Rusko emitivno turističko tržište postalo je vrlo važan faktor ukupnog turističkog prometa koji se ostvaruje u Hrvatskoj. Među stranim turistima u Hrvatskoj Rusi se izdvajaju po tome što relativno više troše od ostalih te najdulje borave, ostvarujući najviše noćenja po dolasku; stoji u priopćenju Županijske komore Pula.

barkun.hr

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2022.