Tri napada pasa na ljude

2Od protekle nedjelje do srijede na području Istre policija je evidentirala tri ugriza pasa. Prvi slučaj dogodio se u nedjelju oko 18.30 sati u mjestu Krbune kod Pićna kada je pas mješanac u vlasništvu 42-godišnjaka iz Pule istrčao iz dvorišta obiteljske kuće i napao i ugrizao 58-godišnjakinju iz Pićna te je potom napao i njezinog psa. Žena je uslijed napada lakše ozlijeđena.

Nešto kasnije, oko 19.45 sati, je australski ovčar u vlasništvu 26-godišnjakinje s područja Buja na stazi Parenzana ugrizao za nogu 48-godišnjeg biciklista iz Buja. Muškarcu su nakon pružene prve pomoći utvrđene lakše ozlijede. Vlasnicima pasa su, zbog počinjenja prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, odnosno držanja životinja bez nadzora, izdani prekršajni nalozi.

Napad psa na čovjeka dogodio se i u srijedu oko 9.40 sati u Puli kada je pas mješanac, čiji vlasnik nije utvrđen, ugrizao 81-godišnjeg Puljanina za nogu dok se biciklom vozio Piranesijevim prilazom. Muškarac je zadobio lakše ozljede.

glasistre.hr

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.