Tribina o održivom gospodarenju otpadom

U sklopu projekta “ProEduEko – znanjem do efikasnijeg gospodarenja otpadom“, pozivaju se građanke i građani Grada Pazina na tribinu o održivom gospodarenju otpadom. Tribina će se održati 11. ožujka 2019.  u Spomen domu u dvorani „Istra“ u 17:00 sati. 

Cilj tribine je objasniti važnost odgovornog postupanja s komunalnim otpadom, pravilnog odvajanja otpada, smanjenja stvaranja otpada, kućnog kompostiranja i ponovne uporabe predmeta.

S22C-6e19030716560

9 komentara na “Tribina o održivom gospodarenju otpadom”

 1. Lara napisao:

  važno je to da ste mi u siječnju NULA puta ispraznili kontejner od 250litara koliko silno sve recikliramo ali ste (solidarnu) uplatnicu na stoinešto kuna svejedno poslali. To mi je baš “poticaj” za pametno gospodarenje otpadom!

 2. , napisao:

  To ce biti mlacenje prazne slame. Kada nas ne budete pljackali s onih 3 kune, mozemo se cut. Vec smo imali tribinu i bilo je kako ste si zamislili.

  1. pitur napisao:

   pljačka nije u 3 kune. pljačka je u fiksnom iznosu. i dalje nije uveden manji tjedni volumen iako su i sami napisali da je prosjek svih korisnika polupodzemnih spremnika debelo ispod minimalnog mogućeg tjednog volumena. po nekim najavama planira se uvesti obračun po broju članova kućanstva pa smo opet na zastarjelom sustavu koji radi za one koji stvaraju više otpada. to nije ni održivi razvoj, ni gospodarenje otpadom – to je zimbabve.

   1. Anonimno napisao:

    Nisu uvedeni manji volumeni, nisu podijeljeni dodatni spremnici za selektirani otpad, nisu ugrađeni senzori u postojeće kante… a sve je bilo najavljeno.

    1. telefon napisao:

     stalno pišete ča ni storeno. treba reć ča se delalo… poslane su opomene i prijetnje kaznama za one koji iz X razloga nisu koristili polupodzemne spremnike. poslani su krivi obračuni i stvorena dodatna neugodnost korisnicima sustava za negospodarenje otpadom. čestitke!

 3. Anonimno napisao:

  Koji bullshit. Pa kemu rabi takova tribina sada, nakon ča se godinama priča o temu, i nakon ča je novi sustav nasilno uveden? Svima je jasno kako i zašto odvajat.

  Ono ča ljudima ni jasno zašto takve cijene, zašto oni to se zbrinjavaju i ne prodaju kako i kamo treba. O temu treba ćakulat!

  1. Anonimno napisao:

   to je ono kad dobiješ lovu za NEŠTO pa greš srat okolo imalo to smisla ili ne

 4. . napisao:

  A smece leti na sve strane jer su kkntejneri prenatrpani

 5. .. napisao:

  Vec kad smo jos na toj temi, pitanje je, zasto su iznajmljivaci kaznjeni pa moraju placati skuplje, bez obzira na kolicinu predanog smeca. Dodatni harac?

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Komentari
Anketa

U kojem je pametnom području Pazin najjači?


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 7 dana
Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2019.