Tribina “Studenti i lokalna zajednica” u Pazinu

2U sklopu obilježavanja Međunarodnog dana znanosti u Društvenom centru „Veli Jože“ Pazinu, ulica 154. brigade Hrvatske vojske, u ponedjeljak, 11. studenoga, od 18 do 19:30, održat će se tribina „Studenti i lokalna zajednica“ o uključivanju studenata u život lokalne zajednice.

Uvodničarka i moderatorica tribine bit će dr. sc. Bojana Ćulum, docentica na Filozofskom fakultetu u Rijeci na Odsjeku za pedagogiju, članica izvršnog odbora Udruge Universitas, udruge za razvoj visokoga školstva, koja je 2010. doktorirala na temi “Sveučilišni nastavnici i misija sveučilišta: stavovi, uvjeti i implikacije za integraciju civilne misije sveučilišta”.

Ćulum će sudionike tribine upoznati s relevantnim projektima u kojima je sudjelovala i njihovim rezultatima kao članica projektnog tima za provedbu projekata Udruge Universitas: „Sveučilište i lokalna zajednica: kako osnažiti veze?“ kojemu je cilj bio unaprijediti kvalitetu suradnje lokalne i akademske zajednice u kontekstu razvoja civilne misije sveučilišta i „Studenti i volontiranje“ – projekt istraživačkoga karaktera koji je za cilj ispitao interes, mišljenja, odnos i potrebe studenata riječkog sveučilišta prema volontiranju te njihovu informiranost o postojećim resursima koji potiču razvoj i promociju volonterstva na lokalnoj razini.

Cilj tribine je ispitati mogućnosti i potaknuti studente na aktivniji angažman u lokalnoj zajednici.

dc-velijoze.eu/

edit: Tribina “Studenti i lokalna zajednica” se odgađa zbog nemogućnosti dolaska moderatorice Bojane Ćulum.

Naime, na području Rijeke vjetar puše 170km/h te je preporuka HAK-a da se po takvom vremenu ne vozi.
Tribina će biti premještena na neki drugi datum, o kojem će se pravovremeno obavijestiti.

1 komentara na “Tribina “Studenti i lokalna zajednica” u Pazinu”

  1. DC Veli Jože napisao:

    Tribina „Studenti i lokalna zajednica“ odgađa se zbog nemogućnosti dolaska moderatorice iz Rijeke koju je zahvatilo veliko nevrijeme.
    Sve zainteresirane ubrzo ćemo obavijestiti o novom terminu tribine.
    Hvala na razumijevanju!

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.