Trojac lovi Pazinku iz prikrajka

Ovog vikenda kreće i II ŽNL Središte, ali na žalost u okrnjenom izdanju. Iako se dalo naslutiti nakon ne igranja utakmice posljednjeg jesenskog kola, momčad Svetog Lovreča i službeno je odustala od natjecanja. Tako ćemo umjesto šest utakmica, svakoga tjedna gledati njih pet, a dvije momčadi bit će slobodne. Što nam novo može donijeti proljeće koje je pred nama?

Vjerojatno ništa bitnog, jer su apsolutni favoriti u ovoj ligi nogometaši Pazinke-Pazin koji bi trebali sačuvati stečenu prednost i pobjedonosno ušetati u viši rang natjecanja. Pazinci su kvalitetom ipak za jedno koplje ispred svojih pratitelja.

No, sigurno je da se oni neće predati. Iako će prvenstveno voditi borbu za drugo mjesto, Cement, Iskra i Istra (T) će iz prikrajka čekati i kiks Pazinci ne bi li ih možda do kraja stigli i prestigli.

„Cementaši“ su „prva pratilja“, a prvenstveno domaćim „kiksevima“ propustili su priliku da budu i bliže vodećoj momčadi. No momčad trenera Suvada Miskića ima kvalitetu da i u nastavku prvenstva bude prijetnja vodećoj Pazinki-Pazin.

Seniori NK ”Pazinka – Pazin” sezona 2012/2013 jesenski prvaci II ŽNL – Središte

Druga labinska momčad, Iskra iz Vineža, predvođena Hoxhom, Sandićem i ostalima najugodnije su iznenađenje prvenstva, a na papiru jaka momčad Rapca najveće razočarenje jeseni. Rapčani su momčad koja ima pregršt igrača koji su igrali u višim ligama, ali na terenu ne pokazuju previše. Ukoliko im se sve posloži mogli bi biti „hit“ momčad proljeća.

Istra iz Tara je također jedna od momčadi od koje se više očekivalo, ali će svoju kvalitetu morati nanovo dokazivati i pokušati stići barem do drugog mjesta. Kanfanar je napravio i više od onoga što se očekivalo, a u Kašteliru trener Zdrilić radi odličan posao.

Uz to Kaštelirci će u nastavak ojačani za ponajbolje igrače iz Svetog Lovreča, pa se očekuje daljnji njihov napredak. Svi ostali borit će se za što bolje pozicije, ali pošto nema ispadanja iz lige, većini momčadi će ova polu-sezona biti prava prilika za uigravanje za novu sezonu.

labinsport.com

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.