Tvrtka LUKS d.o.o. donirala „CRP analizator“ pazinskoj Pedijatrijskoj ambulanti

Proteklih je mjeseci tvrtka Luks d.o.o. iz Pazina još jednom donirala Istarske domove zdravlja, ovoga puta Pedijatrijsku ambulantu u Pazinu, medicinskim uređajem za brzo određivanje CRP-a.

Zadovoljstvo nije krila dr. Majda Lušetić, spec. pedijatrije, koja ističe da je riječ o vrlo vrijednom uređaju koji u nekoliko minuta može odrediti vrijednost upalnog parametra CRP iz kapilarne krvi. Značaj ovog uređaja je od velike pomoći pri dijagnostici upalnih bolesti, kada je neophodno u kratkom roku razlučiti septičko stanje od blažih infekcija, posebice u poslijepodnevnom radu ambulante kada biokemijski laboratorij nije dostupan.

Ova je donacija značajan doprinos pri liječenju naših najmlađih u svakodnevnom radu, ističe dr. Lušetić.  Također poziva i ostale tvrtke, koje su u mogućnosti, da zajedničkim naporima unaprijedimo medicinsku opremu i rad u pazinskoj Pedijatrijskoj ambulanti.

9 komentara na “Tvrtka LUKS d.o.o. donirala „CRP analizator“ pazinskoj Pedijatrijskoj ambulanti”

 1. Kristina napisao:

  Bravo, svaka čast!

 2. Anonimno napisao:

  Žalosno je da se zdravstvo mora toliko pomagat donacijama, a Luksu bi se za tolike donacije trebalo dat nagradu Grada Pazina.

  Inače, za neupućene – to uređaj koji je mogao spasiti život malom Gabrijelu u Metkoviću da ga ja tamošnja ordinacija imala.

 3. Harib napisao:

  Bravo!!!

 4. Anonimno napisao:

  Luksu svaka cast a za drzavu, sta reci. Tuga i zalost.

 5. Anonimno napisao:

  Bravo za Luks-a!

 6. Anonimno napisao:

  Bravo!!!

 7. Anonimno napisao:

  Vjerujem da u bolnici u Mostaru ne trebaju donacije ljudi.

 8. Anonimno napisao:

  Evo, ministar Krsticevic ce ulupati nekoliko milijuna kuna za kapelice. To je jos jedan dokaz da nam zdravstvo ne treba.

 9. marija napisao:

  Bravo Luks d.o.o.Taj bi gospodin trebao dobit priznanje grada i još štošta.Znam da je uvijek spreman pomoći i uvijek donira vrhunske stvari za zdravstvo.Sretno mu bilo u životu!

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.