U Buzetu održana predsezonska mountainbike utrka – CunjWorx mini enduro

BK_TNT_2015Jučer se u Cunju nedaleko Buzeta održala jednodnevna, rekreativna predsezonska mountainbike utrka CunjWorx mini enduro u organizaciji biciklističkog kluba Buzet. Svaki je natjecatelj dobio čip kojim se registrirao na startu i u cilju, a bodovala su se tri najbrža prolaska svakog natjecatelja. Nakon prolaska kroz cilj natjecatelj se biciklom vratio na start te je ponovio brzinski ispit.

Kako bi provjerili formu za nadolazeću natjecateljsku sezonu na utrci u Cunju nastupili su i vozači biciklističkog kluba TNT iz Pazina. Iako enduro nije primarno njihova disciplina, kvalitetan trening u nedjelju su odradili Robert Jedrejčić, Marko Šišović, Dominik Rusac i Deni Floričić. Najbolji među njima bio je Šišović osvojivši deveto mjesto. On je svoj najbrži krug odvozio za 3 minute i 15 sekundi.

Staza duljine 1300 metara nije previše tehnički zahtjevna, a vozi se uglavnom na kamenitoj podlozi. Najbolje ju je odvozio Tadej Razpet iz Pedal Racing Teama iz Slovenije, on je svoj najbrži krug odvozio za 2 minute i 58 sekundi. Drugoplasirani bio je Frano Liović iz biciklističkog kluba Stina, inače prvak Hrvatske u enduru. Liovićevo najbrže vrijeme bilo je 3 minute i 2 sekunde. Tek sekundu sporiji bio je trećeplasirani Nejc Černilogar iz kolesarskog kluba Črn Trn iz Slovenije.

Iz biciklističkog kluba TNT iz Pazina sve se intenzivnije pripremaju za sezonu koja počinje 9. svibnja downhill utrkom u Buzetu.

BK TNT / iPazin.net

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.