U Buzetu započele Sportske igre mladih, danas slijedi Pazin

2Prvim prednatjecanjem Coca Cola Cupa koje je održano danas u Buzetu započele su ovogodišnje Sportske igre mladih. Već 17. po redu izdanje najveće sportsko amaterske manifestacije u ovom dijelu Europe premašit će, nadaju se organizatori, po broju natjecaljeta prošlogodišnje koje su okupile 83 374 učenika osnovnih i srednjih škola.

Danas će se prednatjecanje održati u Pazinu s početkom u 12:00.

Na Coca Cola Cupu u Buzetu okupilo se oko 150 natjecatelja, a bodrilo ih je 500-njak navijača. U organizaciji Coca Cole dječaci, ali i djevojčice natjecalji su se u cageballu, dok su Sportske igre mladih organizirale još i nadmetanje u graničaru. Usto se mjerilo tko ima najjači udarac u Buzetu te tko može najduže žonglirati nogometnom loptom, a da mu ne padne na tlo.

Uime domaćina dogradonačelnik Buzeta Siniša Žulić pozdravio je dolazak SIM-a u njihovu sredinu I još jednom naglasio važnost suradnje između ove najveće sportske amaterske manifestacije I grada Buzeta. Coca Cola Cup nastavlja svoju turneju po ostalim istarskim gradovima, na redu je Pazin, potom Umag te Pula.

barkun.hr

1 komentara na “U Buzetu započele Sportske igre mladih, danas slijedi Pazin”

  1. Anonimno napisao:

    Zanimljivi su ovi susreti. Sportske igre mladih pod motom coca cole – bezalkoholne pijače upitne recepture ?

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.