U Gračišću završava istarski dio Melodija Istre i Kvarnera

Istarski dio Melodija Istre i Kvarnera završiti će u srijedu 27. lipnja festivalskom večeri u Grčišću. Nakon Gračišća karavana jedinog putujućeg festivala u Hrvata gostovati će 28. lipnja u Rijeci, a velika završnica na rasporedu je 29. i 30. lipnja u Novalji. Ovogodišnji festival krenuo je u Opatiji nakon čega je karavana prošla kroz Sv. Petar u Šumi, Bakar i Umag.

Na ovogodišnjem festivalu nastupaju: Duško Jeličić i Antonio Krištofić, Damir Kedžo, Klapa Sol, Giuliano, Daniel Načinović, grupa Trend, Oliver J. Berekin i ženska klapa Volosko, Katja Budimčić, Alen Polić i La Miela, Yamas, Krunoslav Kićo Slabinac, Joso Butorac, Helena Brajković, Ana Horvat, Lado Bartoniček, Vesna Nežić Ružić, Gina Picinić, Highlanders, Valentina Briški i Toni Markovski te Robertino Grbac.

Najbolji domaćin u proteklih pet sezona, Općina Gračišće ugostiti će festivalsku večer na gračaškom Placu. Program počinje u 21 sat, a cijena ulaznice je 50 kuna. Program će voditi Helena Šipraka i Mario Lipovšek Battifiaca. Ulaznice se mogu kupiti i na dan MIK-a u u prostorijama Općine Gračišće u Gračišću i to u vremenu od 7 do 21 sat.

barkun.hr

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.