U nedjelju finalni turnir pazinske minibasket lige

2U nedjelju, 7. lipnja, odigrat će se završni turnir ovogodišnje prve po redu pazinske minibasket lige u novoizgrađenoj Školsko-gradskoj sportskoj dvorani u Pazinu s početkom u 13,30 sati. Na rasporedu su čak četiri utakmice. Najprije će u u takmici za peto mjesto košarkašice ŽKK Pazina nastojati potvrditi da su bolje od igrača Karojbe, nakon čega će u 14,30 sati priliku za međusobnom utakmicom dobiti najmlađi igrači koji imaju prilike rijeđe nastupati.

Mali Supetarci i ekipa Pazina 2 igrat će u srazu za treće mjesto s početkom u 15 sati, prilikom čega će Supetarci nastojati nastaviti pozitivan niz od tri pobjede, a košarkaši Pazina 2 prekinuti niz poraza. Najzanimljivija utakmica – finale lige i turnira bit će odigrano u 16 sati, a na terenu će ponovno zaigrati Pazin 1 i Tinjan, koji je u prethodnoj utakmici pobijedio svoje vršnjake iz srca Istre sa šest koševa razlike (29-23).

U klimatiziranim uvjetim dvorane očekuje se ponovno veliki interes roditelja, rodbine, nona i nonića koji su u zdravoj sportskoj atmosferi dosad bodrili svoje najmlađe. Na kraju će poslije finalne utakmice biti podijeljeni pehari, medalje i pizze.

Organizator lige je Košarkaški klub Ghia Staff uz potporu Zajednice sportskih udruga Grada Pazina, prevođen predkadetima koji su pružali sudačku i logističku potporu te trenerima Darijom Lukšićem – voditeljem lige, Nevijom Ferenčićem, Tanjom Ančić i Ivorom Sirotićem.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.