Prometna nesreća u Pazinskim novakima, obilazak preko Ipsilona

policija1.jpgU dvije prometne nesreće koje su se danas dogodile na cestama kod Pazina i u Raši više je osoba ozlijeđeno i prevezeno u Opću bolnicu u Puli. Oko 12 sati dva vozila sudarila su se i na cesti Pazin – Pazinski Novaki. U policiji kažu kako je ozlijeđeno više osoba koje su Hitnom pomoći također prevezene u pulsku bolnicu.

Oko 11 sati na cesti Labin – Pula, na samom izlazu iz Raše, došlo je do frontalnog sudara dva vozila, pulskih i stranih registracija, a prema prvim informacijama iz policije tri su osobe ozlijeđene i prevezene u Opću bolnicu u Pulu.

Očevidi na mjestima gdje su se dogodile nesreće su u tijeku.Na državnoj cesti D66 Labin-Pula od 12 sati se na vozi naizmjenično jednim trakom, dok je županijska cesta ŽC 5046 između Pazin-Pazinski Novaki zatvorena za sav promet, a vozila se preusmjeravaju na Ipsilonom.

Kolnici su mokri i skliski gotovo u cijeloj Istri stoga iz HAK-a pozivaju na oprez.

ipress.hr

U frontalnom sudaru automobila opel astra s renaultom clio pulskih registracijskih oznaka nedaleko od mjesta Pazinski Novaki teško je ozlijeđena jedna ženska osoba, prema prvim, neslužbenim informacijama.

Nesreća se dogodila u utorak oko 12 sati na cesti koja vodi od Pazina do Cerovlja. Više informacija o okolnostima nesreće, ozlijeđenima i njihovom identitetu očekujemo kasnije.

Glas Istre

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.