U Pazinu obilježen Međunarodni dan žena

Povodom Međunarodnog dana žena, Gradonačelnik Grada Pazina Renato Krulčić, je danas, 8. ožujka 2018. godine, sa svojim suradnicama posjetio korisnike Dnevnog boravka za starije osobe Pazin koji djeluje u sklopu Gradskog društva Crvenog križa Pazin. 

Na početku je sve prisutne pozdravio i čestitao Dan žena Dario Brajković, odnedavno novi organizator dnevnih aktivnosti za starije osobe što je bila i prigoda da se osobno predstavi.

Prigodnim riječima se prisutnima obratio i Gradonačelnik te svim korisnicama Dnevnog boravka kao i svim ženama uputio čestitku za Međunarodni dan žena. Tom je prilikom istaknuo da su žene vrijedne poštovanja i zahvalnosti  svih 365 dana u godini, a ne samo ovaj jedan dan u godini kada se obilježava Međunarodni dan žena. To je dan u godini koji nas podsjeća na toleranciju, poštivanje i razumijevanje, ali i jednakost svih bez obzira na spolnu, rodnu, rasnu i vjersku različitost, te nas na poseban način podsjeća na ravnopravnost spolova.

Na obilježavanju su bili prisutni i ravnateljica Gradskog društva Crvenog križa Pazin Marijana Krbavac Žulić sa suradnicama, ravnateljica Centra za socijalnu skrb Pazin, Pavita Jelinčić sa suradnicom te predstavnice Udruge Hoću Mogu Pazin i Društva likovnih stvaratelja Pazin koji su ujedno i prijatelji i suradnici Dnevnog boravka.

Program obilježavanja obogaćen je nastupom dvojice učenika Osnovne glazbene škole iz Pazina.

Na kraju druženja, korisnici Dnevnog boravka darovali su gošće prigodnim čestitkama koje su sami izradili, a Gradonačelnik je uzvratio poklonivši im cvijeće kao mali znak pažnje.

Više slika na https://www.pazin.hr/u-pazinu-obiljezen-medunarodni-dan-zena/

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.