U Pazinu održana završna plesna večer plesne skupine Roxy dance

2U četvrtak je u pazinskom Spomen domu održana završna predstava plesne skupine Roxy Dance. Članice skupine su kroz jedanaest koreografija pazinskoj publici pokazale čime su se bavile tijekom školske godine. Prve su nastupile plesačice predškolske dobi, one su izvele dvije koreografije,“Snjeguljica i patuljci“ a s plesnom točkom “Morska priča” osvojile su prvo mjesto u svojoj kategoriji na nedavno održanom županijskom natjecanju u Buzetu. Osim njih s nagradom iz Buzeta vratile su se i plesačice u skupini nižih razreda osnovne škole, koje su s koreografijom “Amelie” osvojile drugo mjesto na županijskom natjecanju.Ista skupina predstavila se i koreografijom „Thriller“.Plesačice viših razreda osnovne škole otplesale su lyrical koreografiju na pjesmu „Heart cry“.

Zapaženi nastup ostvarile su i članice najstarije grupe, voditeljica Rozana Matejčić i Loreta Vlahović koje su otplesale dinamičnu koreografiju (hip hop) na pjesmu “Scream and shout”.

Važnost rekreacije i zdravoga života naglašena je u trima točkama koje je spremila grupa Zumba kids: „Bailando“ , „Lonely Boy“ te „Zumba Istriana“koju nam je uživo otpjevala gošća Dinela Kazalac.

Vrhunac večeri bio je zajednički nastup svih članica plesne skupine Roxy Dance na pjesmu „Don’t stop me now“ a posljednjom koreografijom „Shake it off“ pozdravile su publiku sve članice plesne grupe i rekreacijskog programa Zumba kids.

Publika je sve točke nagradila velikim pljeskom i uzvicima podrške.

Članice plesne skupine na kraju su se zahvalile svojoj voditeljici,koreografkinji,ujedno i organizatorici Rozani Matejčić prigodnim darovima.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.