U Pazinu osnovan Centar za mlade Alarm

2U Pazinu je održana osnivačka skupština nove pazinske omladinske udruge koja će nositi ime Centar za mlade Alarm. Na sjednici održanoj u prostorima Društva “Naša djeca” Pazin u bivšoj vojarni, za predsjednicu udruge je izabrana Lucija Jedrejčić, za dopredsjednika Jan Finderle, a za tajnicu Barbara Jurić.

Osnivači nove udruge su Lucija Jedrejčić, Barbara Jurić, Jan Finderle, Paula Jurman, Iva Luk i Tamara Damijanić, a skupštini je prisustvovao i Anton Finderle, predstavnik Grada Pazina. Za aktivnosti zasad planiraju koristiti prostorije DND-a, kao i Društvenog centra Veli Jože. U planu im je provesti anketu mežu mladima kako bi se utvrdili njihovi interesi. Zasad se planiraju aktivnosti kao što je sviranje, radne akcije čišćenja na Pazinčici, plesne večeri, radionice kuhanja, kazališne i plesne radionice, tematske večeri, tematska predavanja i provođenje programa mladih Erasmus plus.

(preuzeto iz Glasa Istre, subota 26. rujna 2015., Anđelo Dagostin)

pazin.hr

5 komentara na “U Pazinu osnovan Centar za mlade Alarm”

 1. gogz napisao:

  Bravo na inicijativi! :)

 2. NOUP napisao:

  još jedan uzaludan pokušaj nečega…

  1. ... napisao:

   Bas tako

 3. Alisa u zemlji cudesa napisao:

  Držimo palčeve!!! Samo napred. Dajte djeci mjesto i zanimljive ideje. Okanite se alkoholičara i narkomana koji su se skrivali iza zadnjeg kluba mladih!
  Bravo svi!

 4. šušur napisao:

  Odlično i napokon!
  Puno vam sreće u radu i volje da ustrajete!
  Sljedeći korak treba biti da se KMP-u oduzme prostor.
  Tj.logično bi bilo da ga se stavi na natječaj i da udruga mladih koja ponudi bolji program, dobije i prostor.

Komentiranje je onemogućeno.

© iPazin.net portal 2001. - 2024.