U Pazinu otvorena poliklinika Adria Medic

“Bavimo se zdravima i radimo da se ne razbole”, kazao je dr. Tomislav Furlan prilikom otvorenja nove Polikliknike Adria Medic prošlog petka u Pazinu. Ova nova pazinska zdravstvena ustanova uređena je na 200 četvornih metara dvoetažnog prostora u ulici Miroslava Bulešića (u bivšoj prodavaonici Kapre). U njeno je uređenje matična istoimena poliklinika iz Omišlja na otoku Krku uložila 200.000 kuna, au njoj će, tri dana ujutro i dva dana poslijepodne, raditi četvero zdravstvenih djelatnika uz nekoliko stručnih suradnika.

Poliklinika Adria Medic specijalizirana je za medicinu rada i za sportsku medicinum a prema riječima dr. Furlana pazinska će se ispostava baviti još i zdravstvenom edukacijom i prevencijom te promicanjem zdravlja i zdravog života. U njenom prizemnom prostoru pazinska udruga “Prvi korak” već provodi program sportskog aerobika.
“Želim vam uspješan rad i zadovoljne pacijente te vjerujem da će ova ustanova pružati kvalitetne usluge građanima Pazina i cijele središnje Istre”, kazao je pazinski gradonačelnik Renato Krulčić nakon što je rezanjem vrpce simbolično otvorio polikliniku.

Glas Istre

© iPazin.net portal 2001. - 2024.